Publikavimo data: 2024-04-09
Pupelių troškinys su kiaušiniais
Šparaginės pupelės yra sveikas ir mažai kaloringas produktas, turintis daug vitaminų ir mineralų, taip pat daug augalinių baltymų. Vienas paprasčiausių ir populiariausių patiekalų iš tokių pupelių yra troškintos šparaginės pupelės su vištienos kiaušiniais ir česnaku. Patiekalas gaunasi lengvas, švelnus ir, svarbiausia, skanus. Jį galima patiekti kaip užkandį arba garnyrą. Šis patiekalas ypač patiks lengvo ir sveiko maisto mėgėjams.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite česnaką.
Žingsnis 2
Į gilų dubenį įmuškite vištienos kiaušinius ir suplakite.
Žingsnis 3
Česnaką 2 minutes pakepinkite augaliniame aliejuje.
Žingsnis 4
Sudėkite šparagines pupeles į keptuvę ir kepkite 5 minutes ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 5
Supilkite pusę puodelio vandens ir 3-4 minutes troškinkite pupeles. Kai vanduo išgaruos, sudėkite sviestą ir išmaišykite.
Žingsnis 6
Įmuškite kiaušinius.
Žingsnis 7
Viską kartu kepkite 2-3 minutes, kol iškeps. Pagal skonį patiekalą pasūdykite ir pagardinkite pipirais.
Žingsnis 8
Paruoštą patiekalą pabarstykite smulkintais žalumynais. Gero apetito!
Kategorijos