Purus biskvitas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Purus biskvitas

Paprastas, erdvus, purus sausainis ir pats skaniausias. Tinka bet koks įdaras
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
251 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
42 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Purus biskvitas Žingsnis 1
Kiaušinius su cukrumi plakite mikseriu, kol taps tiršti ir purūs. Plakimo laikas nuo 1 iki 5 min.

Žingsnis 2

Purus biskvitas Žingsnis 2
Įmaišykite miltus, krakmolą ir persijokite. Supilkite į kiaušinių masę ir švelniai išmaišykite silikonine mentele.

Žingsnis 3

Purus biskvitas Žingsnis 3
20 cm skersmens formos dugną išklokite pergamentiniu popieriumi, jo neriebaluokite. Į formą supilkite paruoštą mišinį. Pašaukite į iki 160° įkaitintą orkaitę (režimas viršus-apačia) 40-50 minučių.

Žingsnis 4

Purus biskvitas Žingsnis 4
Paruoštumą galite patikrinti mentele. Išėmę iš orkaitės, biskvitą išverskite ant grotelių ir palikite pastovėti apie 10 minučių, tada peiliu ištraukite biskvitą iš formos. Leiskite jam visiškai atvėsti, suvyniokite į maistinę plėvelę ir įdėkite į šaldytuvą mažiausiai 3 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
Kepimas orkaitėje, desertai, pyragaičių desertai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, užkandis, pyragai, sausainiai, Naujųjų metų desertai, receptų knyga

Kategorijos