Publikavimo data: 2025-08-17
Purus biskvitas
Paprastas, erdvus, purus sausainis ir pats skaniausias. Tinka bet koks įdaras
Žingsnis 1
Kiaušinius su cukrumi plakite mikseriu, kol taps tiršti ir purūs. Plakimo laikas nuo 1 iki 5 min.
Žingsnis 2
Įmaišykite miltus, krakmolą ir persijokite. Supilkite į kiaušinių masę ir švelniai išmaišykite silikonine mentele.
Žingsnis 3
20 cm skersmens formos dugną išklokite pergamentiniu popieriumi, jo neriebaluokite. Į formą supilkite paruoštą mišinį. Pašaukite į iki 160° įkaitintą orkaitę (režimas viršus-apačia) 40-50 minučių.
Žingsnis 4
Paruoštumą galite patikrinti mentele. Išėmę iš orkaitės, biskvitą išverskite ant grotelių ir palikite pastovėti apie 10 minučių, tada peiliu ištraukite biskvitą iš formos. Leiskite jam visiškai atvėsti, suvyniokite į maistinę plėvelę ir įdėkite į šaldytuvą mažiausiai 3 valandoms.
Kategorijos