Publikavimo data: 2024-01-06
Blyneliai su varške receptas
Blyneliai su varške - tai vaikystės skonis. Blynus su varškės įdaru labai patogu paruošti iš anksto. Juos galima sudėti į šaldiklį ir po kurio laiko pašildyti pagal poreikį. Priklausomai nuo to, kokių blynų norite - dietinių ar, priešingai, sotesnių - įdarui galite naudoti ir neriebią, ir 9 % varškę.
Žingsnis 1
Paruoškite maistą. Iš anksto iš šaldytuvo išimkite pieną ir kiaušinius. Visi produktai turėtų būti kambario temperatūros.
Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Kruopščiai išminkykite varškę. Sudėkite sviestą, kiaušinį, cukrų ir vanilę ir kruopščiai išmaišykite.
Žingsnis 3
Į dubenį įmuškite kiaušinius, įberkite druskos ir cukraus. Suplakite plaktuvu, tada supilkite pieną ir miltus ir išmaišykite iki vientisos masės. Galiausiai supilkite augalinį aliejų ir vėl plakite iki vientisos masės.
Žingsnis 4
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi. Supilkite tešlą į vidurį ir paskleiskite ją po visą paviršių. Kepkite blynus po 30 sekundžių iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 5
Ant kiekvieno blyno užtepkite 1-2 valgomuosius šaukštus įdaro. Susukite blynus į vokelius, kepkite ant keptuvės po 2 min. iš kiekvienos pusės ir patiekite. Skanaus! Patiekite blynelius su varške kartu su grietine puode.
Kategorijos