Publikavimo data: 2024-06-23
Purūs pieniški blyneliai su soda
Poriniai pieniški blynai su soda yra vienas iš klasikinių blynų variantų. Naudojant sodą blynai tampa labai porėti ir erdvūs. Kartu išsaugomas klasikinis blynų skonis. Juos galima valgyti su bet kokiais pasirinktais priedais.
Žingsnis 1
Supilkite pieną į gilų dubenį. Į pieną įmuškite kiaušinius ir šiek tiek suplakite šluotele arba mikseriu. Į kiaušinius ir pieną supilkite miltus. Įmaišykite sodą su actu. Pagardinkite druska ir cukrumi. Įpilkite šiek tiek augalinio aliejaus. Gerai išmaišykite blynų tešlą. Konsistencija turėtų būti panaši į tirštos grietinės.
Žingsnis 2
Gautą tešlą uždenkite rankšluosčiu ir palikite 10 minučių pastovėti. Taip soda suteiks tešlai daugiau purumo ir oro. Kepkite blynus ant įkaitintos ir riebalais pateptos keptuvės iš abiejų pusių maždaug po minutę.
Kategorijos