Publikavimo data: 2025-08-17
Purus pitos pyragas su kumpiu, daržovėmis ir sūriu
Kai šiuolaikiniai žmonės yra labai užsiėmę, padeda tokie receptai kaip pateiktas pitos pyragas su kumpiu, daržovėmis ir sūriu. Investavus nedaug laiko, galima paruošti visavertį kepinį. Įdarui naudojami sveiki ir naudingi produktai. Juos daugiausia sudaro daržovės, kuriose gausu ląstelienos, mineralinių medžiagų. Trumpas laikas orkaitėje leidžia juos išsaugoti beveik visus.
Žingsnis 1
Marinuotus agurkus, pomidorus ir kumpį supjaustykite kubeliais. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais, žoleles smulkiai sukapokite. Sūrį sutarkuokite ir padalykite į tris dalis.
Žingsnis 2
Įjunkite 180 laipsnių temperatūros orkaitę. Ant kepimo skardos dėkite vieną pitą kraštais žemyn ir ištepkite majonezu. Antrą lakštą padėkite skersai ir aptepkite kečupu. Tada pabarstykite svogūnais, kumpiu, patepkite majonezu ir apibarstykite dalimi sūrio.
Žingsnis 3
Suvyniokite viršutinio lakšto kraštus ir aptepkite juos majonezu. Išdėliokite žalumynus ir pomidorus ir taip pat aptepkite juos majonezu. Ant viršaus užtepkite dar vieną porciją sūrio.
Žingsnis 4
Apvyniokite apatinės pitos galus, aptepkite majonezu ir pabarstykite likusiu sūriu. Dėkite į orkaitę ir kepkite apie 30 minučių.
Kategorijos