Publikavimo data: 2025-08-18
Pusė kepenų pyrago.
Kepenys yra labai naudingas produktas, stengiuosi iš jų gaminti įvairius patiekalus.
Žingsnis 1
Kepenis gerai nuplaukite ir pašalinkite venas. Sumalkite mėsmale.
Žingsnis 2
Įmaišykite kiaušinį, druską, prieskonius ir miltus. Gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Supilkite pieną ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Kepkite kepenėlių blynelius ant gerai įkaitintos keptuvės. Apkepkite iš abiejų pusių.
Žingsnis 5
Iškeptus kepenėlių blynelius perpjaukite per pusę.
Žingsnis 6
Česnaką sutarkuokite smulkia tarka.
Žingsnis 7
Įpilkite majonezo ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 8
Kiekvieną blyną aptepkite majonezu. Paruoštą pyragą dėkite į šaldytuvą 1 valandai.
Kategorijos