Pusė kepenų pyrago. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Pusė kepenų pyrago.

Kepenys yra labai naudingas produktas, stengiuosi iš jų gaminti įvairius patiekalus.
Gaminimo laikas
150 min.
Laikas virtuvėje
90 min.
Kalorijos
203 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.08/5 (26 bal.)

Žingsnis 1

Pusė kepenų pyrago. Žingsnis 1
Kepenis gerai nuplaukite ir pašalinkite venas. Sumalkite mėsmale.

Žingsnis 2

Pusė kepenų pyrago. Žingsnis 2
Įmaišykite kiaušinį, druską, prieskonius ir miltus. Gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Pusė kepenų pyrago. Žingsnis 3
Supilkite pieną ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 4

Pusė kepenų pyrago. Žingsnis 4
Kepkite kepenėlių blynelius ant gerai įkaitintos keptuvės. Apkepkite iš abiejų pusių.

Žingsnis 5

Pusė kepenų pyrago. Žingsnis 5
Iškeptus kepenėlių blynelius perpjaukite per pusę.

Žingsnis 6

Pusė kepenų pyrago. Žingsnis 6
Česnaką sutarkuokite smulkia tarka.

Žingsnis 7

Pusė kepenų pyrago. Žingsnis 7
Įpilkite majonezo ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 8

Pusė kepenų pyrago. Žingsnis 8
Kiekvieną blyną aptepkite majonezu. Paruoštą pyragą dėkite į šaldytuvą 1 valandai.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kiaušinių salotos, česnakinis kepenų pyragas, kepenų pyragas su jautienos kepenimis, kepenų pyragas su morkomis, česnakinės salotos, daržovių salotos, jautienos kepenų salotos, receptų knyga, kepenų pyragas, salotų pyragai, jūsų receptai, česnakų sezonas, morkų sezonas, žaliasis sezonas, yra bendrų alergenų., paprastai, salotos

Kategorijos