Pusgaminiai iš moliūgų ir maltos mėsos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Pusgaminiai iš moliūgų ir maltos mėsos

Paruoštas pusgaminis padės sutaupyti laiko.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
267 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
26 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.27/5 (22 bal.)

Žingsnis 1

Pusgaminiai iš moliūgų ir maltos mėsos Žingsnis 1
Sumaišykite 100 ml vandens, kiaušinius, druskos pagal skonį.

Žingsnis 2

Pusgaminiai iš moliūgų ir maltos mėsos Žingsnis 2
Suberkite miltus ir užminkykite tešlą. Tešla turi būti elastinga.

Žingsnis 3

Pusgaminiai iš moliūgų ir maltos mėsos Žingsnis 3
Į maltą mėsą sudėkite smulkintą svogūną ir moliūgą, pagal skonį pagardinkite druska ir prieskoniais.

Žingsnis 4

Pusgaminiai iš moliūgų ir maltos mėsos Žingsnis 4
Padalykite tešlą į kelias dalis.

Žingsnis 5

Pusgaminiai iš moliūgų ir maltos mėsos Žingsnis 5
Kiekvieną gabalėlį iškočiokite į apskritimą, sudėkite įdarą.

Žingsnis 6

Pusgaminiai iš moliūgų ir maltos mėsos Žingsnis 6
Užspauskite kraštus į voką.

Žingsnis 7

Pusgaminiai iš moliūgų ir maltos mėsos Žingsnis 7
Suspauskite lygiagrečius kraštus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, jautienos patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, virti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, sala, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, česnakų sezonas, manti, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, jautienos vakarienė, manti su kiaušiniu

Kategorijos