Pusgaminiai koldūnai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Pusgaminiai koldūnai

Koldūnų gaminimas ilgam.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
90 min.
Kalorijos
227 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
20 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.37/5 (19 bal.)

Žingsnis 1

Pusgaminiai koldūnai Žingsnis 1
Virtą maltą mėsą (kiaulieną, jautieną, druską, pipirus, svogūną, česnaką pagal skonį).

Žingsnis 2

Pusgaminiai koldūnai Žingsnis 2
Tešlą padarykite elastingą, stangrią. Įberkite tiek miltų, kiek tešla nori.

Žingsnis 3

Pusgaminiai koldūnai Žingsnis 3
Leiskite tešlai pailsėti apie 20 minučių.

Žingsnis 4

Pusgaminiai koldūnai Žingsnis 4
Atpjovę 2 tešlos gabalėlius, juos plonai iškočiokite. Vieną sluoksnį dėkite ant koldūnų mašinos, prieš tai pabarstytos miltais.

Žingsnis 5

Pusgaminiai koldūnai Žingsnis 5
Į duobutes sudėkite mėsą ir uždenkite antru sluoksniu.

Žingsnis 6

Pusgaminiai koldūnai Žingsnis 6
Minkykite rankomis, tada perbraukite kočėlu.

Žingsnis 7

Pusgaminiai koldūnai Žingsnis 7
Apvertus ir trenkus smeigtuku, išvirę koldūnai patys iškris.

Žingsnis 8

Pusgaminiai koldūnai Žingsnis 8
Pusgaminius sudėkite ant miltais pabarstytos pjaustymo lentos ir įdėkite į šaldiklį maždaug 5 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, koldūnai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, vakarienė su kiauliena, koldūnai su jautiena, vakarienė su jautiena, koldūnai su kiauliena

Kategorijos