Publikavimo data: 2025-08-20
Pusgaminiai koldūnai
Koldūnų gaminimas ilgam.
Žingsnis 1
Virtą maltą mėsą (kiaulieną, jautieną, druską, pipirus, svogūną, česnaką pagal skonį).
Žingsnis 2
Tešlą padarykite elastingą, stangrią. Įberkite tiek miltų, kiek tešla nori.
Žingsnis 3
Leiskite tešlai pailsėti apie 20 minučių.
Žingsnis 4
Atpjovę 2 tešlos gabalėlius, juos plonai iškočiokite. Vieną sluoksnį dėkite ant koldūnų mašinos, prieš tai pabarstytos miltais.
Žingsnis 5
Į duobutes sudėkite mėsą ir uždenkite antru sluoksniu.
Žingsnis 6
Minkykite rankomis, tada perbraukite kočėlu.
Žingsnis 7
Apvertus ir trenkus smeigtuku, išvirę koldūnai patys iškris.
Žingsnis 8
Pusgaminius sudėkite ant miltais pabarstytos pjaustymo lentos ir įdėkite į šaldiklį maždaug 5 valandoms.
Kategorijos