Pusryčiai lavaše su kalakutienos filė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-12

Pusryčiai lavaše su kalakutienos filė

Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
197 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.86/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pusryčiai lavaše su kalakutienos filė Žingsnis 1
Pasiruoškite pjaustymo lentą, supjaustykite mėsą nedideliais 3-4 cm skersmens kubeliais, padalykite avokadą. Į nedidelį dubenėlį supilkite karį. Sumaišykite karį su grietine, jei reikia, įberkite žiupsnelį druskos.

Žingsnis 2

Pusryčiai lavaše su kalakutienos filė Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę, įpilkite aliejaus, palaukite, kol jis įkais, maždaug 3-4 minutes, tada nedidelėmis porcijomis sudėkite mėsos gabalėlius. Kepkite 15 minučių ant silpnos ugnies.

Žingsnis 3

Pusryčiai lavaše su kalakutienos filė Žingsnis 3
Išklokite pitos lakštą, patepkite jį grietinės padažu, tada supjaustykite avokadą kubeliais, o agurkus - nedideliais strypeliais. Rankomis suplėšykite salotų lapus, viską po vieną sudėkite ant pitos lakšto, mėsą pačiame gale kaip įdarą. Suvyniokite vyniotinį ir palikite šaldytuve 80 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos