Publikavimo data: 2024-05-12
Pusryčiai lavaše su kalakutienos filė
Žingsnis 1
Pasiruoškite pjaustymo lentą, supjaustykite mėsą nedideliais 3-4 cm skersmens kubeliais, padalykite avokadą. Į nedidelį dubenėlį supilkite karį. Sumaišykite karį su grietine, jei reikia, įberkite žiupsnelį druskos.
Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę, įpilkite aliejaus, palaukite, kol jis įkais, maždaug 3-4 minutes, tada nedidelėmis porcijomis sudėkite mėsos gabalėlius. Kepkite 15 minučių ant silpnos ugnies.
Žingsnis 3
Išklokite pitos lakštą, patepkite jį grietinės padažu, tada supjaustykite avokadą kubeliais, o agurkus - nedideliais strypeliais. Rankomis suplėšykite salotų lapus, viską po vieną sudėkite ant pitos lakšto, mėsą pačiame gale kaip įdarą. Suvyniokite vyniotinį ir palikite šaldytuve 80 minučių.
Kategorijos