Publikavimo data: 2025-08-18
Pusryčių grybų suktinukai.
Estetiškai patrauklus patiekalas, lengvai paruošiamas, sluoksniais suteikia unikalų skonį.
Žingsnis 1
Pievagrybius supjaustykite griežinėliais ir apkepkite 5 ml augalinio aliejaus.
Žingsnis 2
Įmaišykite kiaušinius, žaliuosius svogūnus ir druską.
Žingsnis 3
Išimkite grybus iš keptuvės ir pradėkite virti kiaušinius.
Žingsnis 4
Trečdalį mišinio supilkite į ploną blynelį ant keptuvės, iš vienos pusės sudėkite grybus ir susukite į ritinėlį.
Žingsnis 5
Antrąjį trečdalį mišinio supilkite į vyniotinį, ant viršaus pabarstykite grybais, suvyniokite, tik iš kitos pusės.
Žingsnis 6
Supilkite likusį kiaušinių mišinį ir ant viršaus sudėkite likusius grybus. Susukite į didelį suktinuką.
Žingsnis 7
Kepkite iš abiejų pusių po 1 minutę.
Kategorijos