Publikavimo data: 2024-05-25
Pūstos vištienos mėsainis.
Patrauklų, sotų ir vitaminingą vištienos mėsainį galima paruošti labai greitai, net ir neturint specialių įgūdžių. Jį gali pasigaminti kiekvienas. Kartu kiekvienas virėjas turi plačią fantaziją šio patiekalo apipavidalinimui. Į jį galima dėti ko tik širdis geidžia - įvairių daržovių ir prieskoninių žolelių, prieskonių pagal skonį.
Žingsnis 1
Sumaišykite visus marinatui skirtus ingredientus - pieną, vištienos prieskonius ir maltus juoduosius pipirus. Krūtinėlę supjaustykite griežinėliais ir užpilkite marinatu ir palaikykite 20 minučių.
Žingsnis 2
Padažui išspauskite česnako skiltelę, supilkite citrinos sultis, žoleles, majonezą, grietinę ir prieskonius. Išmaišykite.
Žingsnis 3
Supjaustykite agurkus ir pomidorus griežinėliais. Salotų lapus palikite sveikus arba taip pat supjaustykite griežinėliais. Perpjaukite bandeles į 2 dalis. Dėkite jas į keptuvę minkštąja puse žemyn ir kepkite, kol apskrus.
Žingsnis 4
Kepkite mėsą, kol iškeps.
Žingsnis 5
Vieną bandelės pusę aptepkite padažu. Ant viršaus uždėkite griežinėliais pjaustytą svogūną ir salotas. Tada agurko, pomidoro griežinėliais ir uždenkite kita bandelės puse.
Kategorijos