Pūstos vištienos mėsainis. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Pūstos vištienos mėsainis.

Patrauklų, sotų ir vitaminingą vištienos mėsainį galima paruošti labai greitai, net ir neturint specialių įgūdžių. Jį gali pasigaminti kiekvienas. Kartu kiekvienas virėjas turi plačią fantaziją šio patiekalo apipavidalinimui. Į jį galima dėti ko tik širdis geidžia - įvairių daržovių ir prieskoninių žolelių, prieskonių pagal skonį.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
126 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.26/5 (34 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pūstos vištienos mėsainis. Žingsnis 1
Sumaišykite visus marinatui skirtus ingredientus - pieną, vištienos prieskonius ir maltus juoduosius pipirus. Krūtinėlę supjaustykite griežinėliais ir užpilkite marinatu ir palaikykite 20 minučių.

Žingsnis 2

Pūstos vištienos mėsainis. Žingsnis 2
Padažui išspauskite česnako skiltelę, supilkite citrinos sultis, žoleles, majonezą, grietinę ir prieskonius. Išmaišykite.

Žingsnis 3

Pūstos vištienos mėsainis. Žingsnis 3
Supjaustykite agurkus ir pomidorus griežinėliais. Salotų lapus palikite sveikus arba taip pat supjaustykite griežinėliais. Perpjaukite bandeles į 2 dalis. Dėkite jas į keptuvę minkštąja puse žemyn ir kepkite, kol apskrus.

Žingsnis 4

Pūstos vištienos mėsainis. Žingsnis 4
Kepkite mėsą, kol iškeps.

Žingsnis 5

Pūstos vištienos mėsainis. Žingsnis 5
Vieną bandelės pusę aptepkite padažu. Ant viršaus uždėkite griežinėliais pjaustytą svogūną ir salotas. Tada agurko, pomidoro griežinėliais ir uždenkite kita bandelės puse.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos