Publikavimo data: 2025-08-18
Pyragas su bulvėmis ir malta mėsa
Tai mano mamos receptas, ji man jį gamindavo nuo ankstyvos vaikystės, labai skanus ir sultingas.
Žingsnis 1
Giliame dubenyje sumaišykite grietinę ir sodą.
Žingsnis 2
Įmaišykite kiaušinį, sviestą ir druską.
Žingsnis 3
Suberkite miltus ir išmaišykite.
Žingsnis 4
Rankomis išminkykite tešlą ir palikite ją 10 minučių pailsėti.
Žingsnis 5
Įdarui bulves ir svogūnus supjaustykite kubeliais, sudėkite į maltą mėsą ir viską sumaišykite.
Žingsnis 6
Padalykite tešlą į 2 dalis, iškočiokite apatinę dalį ir sudėkite į ją įdarą.
Žingsnis 7
Uždenkite pyragą antrąja dalimi, užspauskite ją ratu, viduryje padarykite skylę (kad pyragas neprarastų sultingumo). Dėkite į 200 laipsnių temperatūros orkaitę 45 minutėms.
Kategorijos