Pyragas su bulvėmis ir malta mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Pyragas su bulvėmis ir malta mėsa

Tai mano mamos receptas, ji man jį gamindavo nuo ankstyvos vaikystės, labai skanus ir sultingas.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
256 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Pyragas su bulvėmis ir malta mėsa Žingsnis 1
Giliame dubenyje sumaišykite grietinę ir sodą.

Žingsnis 2

Pyragas su bulvėmis ir malta mėsa Žingsnis 2
Įmaišykite kiaušinį, sviestą ir druską.

Žingsnis 3

Pyragas su bulvėmis ir malta mėsa Žingsnis 3
Suberkite miltus ir išmaišykite.

Žingsnis 4

Pyragas su bulvėmis ir malta mėsa Žingsnis 4
Rankomis išminkykite tešlą ir palikite ją 10 minučių pailsėti.

Žingsnis 5

Pyragas su bulvėmis ir malta mėsa Žingsnis 5
Įdarui bulves ir svogūnus supjaustykite kubeliais, sudėkite į maltą mėsą ir viską sumaišykite.

Žingsnis 6

Pyragas su bulvėmis ir malta mėsa Žingsnis 6
Padalykite tešlą į 2 dalis, iškočiokite apatinę dalį ir sudėkite į ją įdarą.

Žingsnis 7

Pyragas su bulvėmis ir malta mėsa Žingsnis 7
Uždenkite pyragą antrąja dalimi, užspauskite ją ratu, viduryje padarykite skylę (kad pyragas neprarastų sultingumo). Dėkite į 200 laipsnių temperatūros orkaitę 45 minutėms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, kepta orkaitėje ant padėklo, kepimas, paprasta, mažai kalorijų, kopūstų sezonas, česnakų sezonas, pyragai, sotūs pyragai, receptas su vaizdo įrašu, be bendrų alergenų, receptų knyga, kiaušinių pyragai, kefyro pyragai, kefyro pyragai, kepimas su kefyru, kepimas su kiaušiniu

Kategorijos