Publikavimo data: 2024-05-20
Pyragas su bulvėmis, malta mėsa ir sūriu
Kaip paruošti bulvių pyragą, kuris patiktų visiems be išimties? Įdėkite maltos vištienos, svogūnų ir sūrio. Tai bus labai skanus ir sotus pyragas. Bulvių ir maltos mėsos pyrago receptas taps greitu ir apetitą žadinančiu patiekalu šeimai ir svečiams.
Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Dubenyje sumaišykite persijotus miltus, vandenį, augalinį aliejų ir druską. Gerai išmaišykite ir užminkykite tešlą. Suformuokite iš jos rutulį, uždenkite maistine plėvele ir 20 minučių padėkite į šaldytuvą.
Žingsnis 2
Sumaišykite įdarui skirtus ingredientus. Į atskirą dubenį sudėkite maltą mėsą, kubeliais supjaustytas bulves ir smulkiai supjaustytą svogūną. Įdėkite sviesto, druskos, pipirų, paprikos ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Sudėkite bulvių pyragą. Padalykite tešlą į dvi nelygias dalis ir kiekvieną iškočiokite atskirai. Pyrago formą ištepkite augaliniu aliejumi. Didesnę tešlos dalį dėkite ant formos dugno, padarykite šonus ir tolygiai paskirstykite įdarą. Viršų apibarstykite tarkuotu sūriu. Įdarą uždenkite mažesniąja dalimi ir tvirtai užspauskite kraštus. Pyrage padarykite nedidelius įpjovimus arba skylutes. Dėkite pyragą į įkaitintą orkaitę ir kepkite 40 minučių.
Kategorijos