Pyragas su faršu, malta mėsa ir bulvėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Pyragas su faršu, malta mėsa ir bulvėmis

Pilstomą tešlą daug lengviau paruošti, nes jos nereikia minkyti ir valcuoti. Užtenka sumaišyti ingredientus, šiek tiek palaukti ir supilti ant įdaro. Tokią tešlą ruoškite majonezo, grietinės arba kefyro pagrindu, o kartais ir iš šių ingredientų derinių. Tokios tešlos dėka pyragas su maltos mėsos ir bulvių įdaru išeis labai minkštas ir švelnus.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
205 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.92/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pyragas su faršu, malta mėsa ir bulvėmis Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Bulves supjaustykite plonais griežinėliais, svogūnus susmulkinkite. Įdarą pagardinkite pipirais, druska ir išmaišykite.

Žingsnis 2

Pyragas su faršu, malta mėsa ir bulvėmis Žingsnis 2
Paruoškite tešlą. Sumaišykite majonezą ir kefyrą. Įmuškite kiaušinius. Tada nuolat maišydami pamažu suberkite miltus ir kepimo miltelius. Tešla turi gautis gana skysta. Palikite tešlą 10 minučių.

Žingsnis 3

Pyragas su faršu, malta mėsa ir bulvėmis Žingsnis 3
Paruoškite pyragą. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Kepimo formą ištepkite aliejumi, išdėliokite bulves, tada faršą, ant viršaus - svogūnus ir viską užpildykite tešla taip, kad būtų tolygus sluoksnis, o aplink paskleiskite įdarą. Pašaukite pyragą į orkaitę 50 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos