Publikavimo data: 2024-05-25
Pyragas su marinuotais grybais
Šis pyragas puikiai tiks šventei su rusiškais tradiciniais patiekalais. Jis gaunasi labai sotus ir aromatingas. Jis turi minkštą šerdį, traškią ir rausvą plutelę. Jo paprastas receptas nesudėtingas net ir pradedančiajam. Pyrago įdarui geriau naudoti kriaušes. Jos puikiai dera su mieline tešla, o jų skonis ypač stiprus.
Žingsnis 1
Iškočiokite tešlą 2 cm storio sluoksniu ir pabarstykite stalą miltais.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite sūdytus grybus ir sudėkite juos į tešlos vidurį. Ant viršaus pabarstykite smulkiai supjaustytų žolelių. Kraštus sulipdykite kaip pyragėliams ir tvirtai suspauskite.
Žingsnis 3
Atskirame dubenyje šakute įmuškite kiaušinius.
Žingsnis 4
Dėkite pyragą ant pergamentiniu popieriumi išklotos kepimo skardos. Aptepkite kiaušiniu.
Žingsnis 5
Kepkite 180 laipsnių pagal Celsijų įkaitintoje orkaitėje. kol pasidarys auksinė plutelė.
Kategorijos