Pyragas su marinuotais grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Pyragas su marinuotais grybais

Šis pyragas puikiai tiks šventei su rusiškais tradiciniais patiekalais. Jis gaunasi labai sotus ir aromatingas. Jis turi minkštą šerdį, traškią ir rausvą plutelę. Jo paprastas receptas nesudėtingas net ir pradedančiajam. Pyrago įdarui geriau naudoti kriaušes. Jos puikiai dera su mieline tešla, o jų skonis ypač stiprus.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
220 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
31 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.36/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pyragas su marinuotais grybais Žingsnis 1
Iškočiokite tešlą 2 cm storio sluoksniu ir pabarstykite stalą miltais.

Žingsnis 2

Pyragas su marinuotais grybais Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite sūdytus grybus ir sudėkite juos į tešlos vidurį. Ant viršaus pabarstykite smulkiai supjaustytų žolelių. Kraštus sulipdykite kaip pyragėliams ir tvirtai suspauskite.

Žingsnis 3

Pyragas su marinuotais grybais Žingsnis 3
Atskirame dubenyje šakute įmuškite kiaušinius.

Žingsnis 4

Pyragas su marinuotais grybais Žingsnis 4
Dėkite pyragą ant pergamentiniu popieriumi išklotos kepimo skardos. Aptepkite kiaušiniu.

Žingsnis 5

Pyragas su marinuotais grybais Žingsnis 5
Kepkite 180 laipsnių pagal Celsijų įkaitintoje orkaitėje. kol pasidarys auksinė plutelė.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos