Publikavimo data: 2024-05-25
Pyragas su vištiena, grybais ir sūriu
Šį pyragą galima greitai pagaminti ir jis labai greitai iškepa. Jums patiks sultingas ir aromatingas vištienos ir grybų įdaras su sūrio prieskoniu ir neįtikėtinai minkšta mielinė tešla. Grybams galima naudoti miško grybus, taip pat grybus iš parduotuvės. Naudojant miško grybus, pyragas bus kvapnesnis. Ir šį patiekalą gaminsite vėl ir vėl.
Žingsnis 1
Vištieną supjaustykite kubeliais. Pievagrybius perpjaukite per pusę ir supjaustykite plonais griežinėliais. Sūrį sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 2
Aliejuje pakepinkite grybus ir sudėkite vištieną. Maišydami troškinkite 15-20 minučių.
Žingsnis 3
Tada, nenuėmę nuo ugnies, supilkite grietinę ir troškinkite dar 10 minučių.
Žingsnis 4
Į paruoštą mišinį sudėkite tarkuotą sūrį, išmaišykite. Pagal skonį pagardinkite druska.
Žingsnis 5
Gerai išminkykite tešlą ir padalykite ją į dvi dalis, vieną šiek tiek didesnę už kitą.Tada pabarstykite stalą miltais ir iškočiokite abi tešlos dalis.
Žingsnis 6
Vieną didelę pusę įdėkite į aliejumi pateptą formą. Ant viršaus sudėkite įdarą. Įdarą paskirstykite per visą perimetrą.
Žingsnis 7
Antroje pusėje išpjaukite figūrėles sausainių formelėmis.
Žingsnis 8
Pyrago viršų uždenkite kita tešlos puse. Užspauskite kraštus ir aptepkite pyragą kiaušiniu.
Kategorijos