Publikavimo data: 2024-05-25
Pyragas su vištiena ir grybais
Receptas labai paprastas, pyragas greitai paruošiamas, o gaunasi skanus ir sotus. Ir didžiulis pliusas - galite naudoti bet kokį įdarą. Tiesiog supjaustykite jį taip, kaip jums patinka, virkite, kol jis beveik visiškai iškeps - ir užpilkite pyragą!
Žingsnis 1
Į įkaitintą keptuvę įpilkite šiek tiek augalinio aliejaus, sudėkite smulkintą svogūną. Šiek tiek pakepinkite ir sudėkite vištienos krūtinėlės gabalėlius. Viską kartu kepkite apie 10 minučių.
Žingsnis 2
Kol vištiena ir svogūnai kepa, kubeliais arba griežinėliais supjaustykite grybus ir sudėkite juos prie vištienos ir svogūnų. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Kepkite, kol bus paruošti, ant vidutinės ugnies. Paruoštą faršą perkelkite į lėkštę ir pereikite prie tešlos.
Žingsnis 3
Įmuškite tris kiaušinius, suberkite druską ir cukrų, tada plakite plaktuvu iki vientisos masės. Įpilkite grietinę ir išplakite iki vientisos masės.
Žingsnis 4
Palaipsniui suberkite miltus ir kepimo miltelius. Viską išplakite rankiniu plakikliu arba mikseriu. Turėtumėte gauti vientisą mišinį, panašų į blynus.
Žingsnis 5
Kepimo indą ištepkite sviestu arba išklokite pergamentiniu popieriumi. Į formą supilkite pusę tešlos ir paskirstykite ją po visą paviršių. Sudėkite grybų ir vištienos įdarą, ant viršaus pabarstykite tarkuotu sūriu. Tada užpilkite likusia tešla.
Žingsnis 6
Pyrago viršų apibarstykite sezamo sėklomis ir pašaukite į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 40-45 minutėms.
Kategorijos