Publikavimo data: 2024-05-25
Pyragas su vištiena ir grybais ant mielinės tešlos
Jei vaikas valgo mažai ir visiškai atsisako mėsos, pagaminkite pyragą su vištiena ir grybais. Šiame pyrage yra visos dienai reikalingos kalorijos. O gražiai papuošta ir rauginta pluta patrauks jo dėmesį ir jis tikrai neatsisakys pasiūlymo paragauti. O jums nereikės jaudintis, kad jūsų vaikas yra alkanas.
Žingsnis 1
Grybus ir vištieną supjaustykite kubeliais. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais.
Žingsnis 2
Į keptuvę įpilkite aliejaus ir įkaitinkite. Tada sudėkite svogūnus, grybus ir vištieną ir kepkite, kol iškeps.
Žingsnis 3
Likus 3 minutėms iki virimo, pasūdykite ir įberkite visų reikiamų prieskonių.
Žingsnis 4
Padalykite tešlą į 2/5 ir 3/5 dalis. Mažesnę tešlos dalį iškočiokite ir supjaustykite vienodomis juostelėmis.
Žingsnis 5
Didžiąją dalį tešlos iškočiokite 2 cm storio sluoksniu.
Žingsnis 6
Ištepkite formą aliejumi ir dėkite ant formos dugno, kad kraštai būtų aukšti. Tai daroma tam, kad įdaras neišsipiltų.
Žingsnis 7
Ant pyrago viršaus uždėkite juosteles, užlenkdami kraštus. Kiaušinį suplakite šakute ir aptepkite pyragą.
Žingsnis 8
Pašaukite pyragą į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Kepkite 30-40 minučių.
Kategorijos