Raganų pirštų sausainiai. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-28

Raganų pirštų sausainiai.

Pradžiuginkite savo vaikus ruošdami teminius originalius Helovino skanėstus. Raganų piršteliai su šokoladu ir migdolais - tai, ko reikia šiurpiausioms šventėms.
Gaminimo laikas
150 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
436 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
22 g
Angliavandeniai
50 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, riešutai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.83/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sviestą, cukrų ir vanilinį cukrų sumaišykite iki vientisos masės. Įmuškite kiaušinį ir suplakite.

Žingsnis 2

Į miltus suberkite druską ir kepimo miltelius. Įmuškite kiaušinius ir išmaišykite iki vientisos masės. Išminkykite tešlą.

Žingsnis 3

Gautą tešlą suvyniokite į maistinę plėvelę. Dėkite į šaldytuvą 90-120 minučių.

Žingsnis 4

Ištirpinkite šokoladą.

Žingsnis 5

Tešlą iškočiokite delnuose į dešros formą. Tada dešros viršūnėje padarykite nedidelį įdubimą. Peiliu padarykite pjūvius, imituojančius pirštų falangas.

Žingsnis 6

Visas ertmes aptepkite šokoladu. Tada į nago ertmę įdėkite migdolų.

Žingsnis 7

Tada sudėkite pirštelius ant kepimo skardos, išklotos pergamentiniu popieriumi. Kepkite 15-20 minučių 200 °C temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos