Publikavimo data: 2024-06-08
Ramen su greito paruošimo makaronais
Nepaisant to, kad ramen vadinami greito paruošimo makaronais, jį sunku priskirti įprastam greitam maistui. Be prieskonių, ramene naudojama mėsa, jūros dumbliai, daržovės ir net šaknys. Pačiuose makaronuose gausu B grupės vitaminų, todėl jie naudingi imuninei sistemai. Štai kodėl ramen atveju "greitas" nereiškia "kenksmingas". Beje, nereikia nerimauti, kad vietoj sriubos gausite košės, nes makaronų sudėtyje yra kansui mineralinio vandens, dėl kurio jie labai kieti.
Žingsnis 1
Išvirkite makaronus. Supilkite vandenį į puodą ir palaukite, kol užvirs. Sudėkite makaronus ir leiskite jiems šiek tiek suminkštėti. Tada sudėkite sultinio pagrindą ir džiovintas žoleles, jei jų yra pakuotėje. Gerai išmaišykite ir palikite virti ant silpnos ugnies 2-3 minutes.
Žingsnis 2
Į makaronus įmuškite kiaušinį. Makaronuose padarykite nedidelį įdubimą ir atsargiai į jį įmuškite kiaušinį. Palikite patiekalą ant ugnies 1 minutei, kol kiaušinio baltymas išvirs nuo makaronų karščio, o trynys vis dar bus skystas. Nuimkite makaronus nuo ugnies.
Žingsnis 3
Paruoškite patiekalą. Išvirusius makaronus atsargiai perkelkite į dubenį, sudėkite sviestą, sūrį ir žaliuosius svogūnus. Įmuškite kiaušinio trynį, kad susimaišytų su sultiniu.
Kategorijos