Ramen su jautiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Ramen su jautiena

Ramenas patiekiamas tradiciniuose dubenėliuose. Pirmiausia į juos sudedami makaronai, tada supilamas sultinys. Papildomi ingredientai, pavyzdžiui, mėsa, daržovės ir specifiniai azijietiški užkandžiai, dedami prieš pat patiekimą. Makaronai valgomi lazdelėmis, o sultinys - specialiu moliniu šaukštu. Rameno sultinio pagrindą gali sudaryti gyvulių ir paukščių kaulai (kiaulienos, vištienos, jautienos), šviežia žuvis ir lengvesni ingredientai, pavyzdžiui, jūros dumbliai, džiovintos jūros gėrybės, daržovės ir grybai.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
131 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ramen su jautiena Žingsnis 1
Išvirkite rameno ingredientus. Makaronus 5 minutes virkite pasūdytame vandenyje ir nusausinkite juos sietelyje. Vištienos kiaušinius virkite 8 minutes, atvėsinkite, nulupkite ir perpjaukite per pusę.

Žingsnis 2

Ramen su jautiena Žingsnis 2
Paruoškite jautieną. Įkaitinkite sausą keptuvę ant didelės ugnies ir kepkite mėsą po 2 minutes iš kiekvienos pusės. Jautieną sudėkite ant pjaustymo lentelės, šiek tiek atvėsinkite ir supjaustykite plonais griežinėliais.

Žingsnis 3

Ramen su jautiena Žingsnis 3
Paruoškite sultinį. Įkaitinkite vištienos sultinį, sudėkite sojų padažą, morkas ir virkite 5 minutes ant silpnos ugnies.

Žingsnis 4

Ramen su jautiena Žingsnis 4
Sudėkite rameną. Perpjaukite virtus kiaušinius per pusę. Sudėkite makaronus į dubenėlius, sudėkite jautienos griežinėlius, kiaušinius, užpilkite sultiniu su morkomis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos