Publikavimo data: 2024-06-08
Ramen su jautiena
Ramenas patiekiamas tradiciniuose dubenėliuose. Pirmiausia į juos sudedami makaronai, tada supilamas sultinys. Papildomi ingredientai, pavyzdžiui, mėsa, daržovės ir specifiniai azijietiški užkandžiai, dedami prieš pat patiekimą. Makaronai valgomi lazdelėmis, o sultinys - specialiu moliniu šaukštu. Rameno sultinio pagrindą gali sudaryti gyvulių ir paukščių kaulai (kiaulienos, vištienos, jautienos), šviežia žuvis ir lengvesni ingredientai, pavyzdžiui, jūros dumbliai, džiovintos jūros gėrybės, daržovės ir grybai.
Žingsnis 1
Išvirkite rameno ingredientus. Makaronus 5 minutes virkite pasūdytame vandenyje ir nusausinkite juos sietelyje. Vištienos kiaušinius virkite 8 minutes, atvėsinkite, nulupkite ir perpjaukite per pusę.
Žingsnis 2
Paruoškite jautieną. Įkaitinkite sausą keptuvę ant didelės ugnies ir kepkite mėsą po 2 minutes iš kiekvienos pusės. Jautieną sudėkite ant pjaustymo lentelės, šiek tiek atvėsinkite ir supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 3
Paruoškite sultinį. Įkaitinkite vištienos sultinį, sudėkite sojų padažą, morkas ir virkite 5 minutes ant silpnos ugnies.
Žingsnis 4
Sudėkite rameną. Perpjaukite virtus kiaušinius per pusę. Sudėkite makaronus į dubenėlius, sudėkite jautienos griežinėlius, kiaušinius, užpilkite sultiniu su morkomis.
Kategorijos