Ramen su kiauliena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Ramen su kiauliena

Japonijoje ramenas tapo kultiniu patiekalu, patiekiamu mažose ramen-ya prekyvietėse, kavinėse ir aukštos klasės restoranuose. Kiekviena vieta siūlo unikalaus skonio patiekalą su kruopščiai atrinktais ingredientais. Tobulas ramenas - tai ne tik darnus visų komponentų derinys, bet ir tinkamas patiekimas. Norėdami mėgautis japoniškos sriubos skoniu, patiekite ją nacionaliniuose giliuose dubenėliuose ir su lazdelėmis. Prieš patiekdami ramen papuoškite puse kiaušinio, žolelėmis ir kiaulienos, tofu ar avokado griežinėliais.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
120 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.43/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ramen su kiauliena Žingsnis 1
Išvirkite sultinį. Supilkite vandenį į puodą, pasūdykite ir sudėkite mėsą. Užvirinkite ir kruopščiai nugriebkite putas. Sudėkite imbierą ir česnaką ir virkite ant silpnos ugnies 30 minučių. Sultinį perkoškite.

Žingsnis 2

Ramen su kiauliena Žingsnis 2
Paruoškite rameną. Makaronus virkite 5 minutes ir nusausinkite juos sietelyje. Mėsą ir daržoves iš sultinio 2 min. troškinkite ant didelės ugnies su cukrumi ir sojų padažu. Sudėkite makaronus, mėsą ir daržoves į dubenėlius, pridėkite žaliųjų svogūnų ir užpilkite sultiniu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos