Publikavimo data: 2024-06-08
Ramen su kiauliena
Japonijoje ramenas tapo kultiniu patiekalu, patiekiamu mažose ramen-ya prekyvietėse, kavinėse ir aukštos klasės restoranuose. Kiekviena vieta siūlo unikalaus skonio patiekalą su kruopščiai atrinktais ingredientais. Tobulas ramenas - tai ne tik darnus visų komponentų derinys, bet ir tinkamas patiekimas. Norėdami mėgautis japoniškos sriubos skoniu, patiekite ją nacionaliniuose giliuose dubenėliuose ir su lazdelėmis. Prieš patiekdami ramen papuoškite puse kiaušinio, žolelėmis ir kiaulienos, tofu ar avokado griežinėliais.
Žingsnis 1
Išvirkite sultinį. Supilkite vandenį į puodą, pasūdykite ir sudėkite mėsą. Užvirinkite ir kruopščiai nugriebkite putas. Sudėkite imbierą ir česnaką ir virkite ant silpnos ugnies 30 minučių. Sultinį perkoškite.
Žingsnis 2
Paruoškite rameną. Makaronus virkite 5 minutes ir nusausinkite juos sietelyje. Mėsą ir daržoves iš sultinio 2 min. troškinkite ant didelės ugnies su cukrumi ir sojų padažu. Sudėkite makaronus, mėsą ir daržoves į dubenėlius, pridėkite žaliųjų svogūnų ir užpilkite sultiniu.
Kategorijos