Publikavimo data: 2024-06-08
Ramen su kiaušiniais
Vienas populiariausių Azijos patiekalų yra ramen. Dabar jis patiekiamas daugelyje Europos restoranų ir kavinių. Šį aromatingą patiekalą galite pasigaminti ir namuose. Ramenas - tai tiršta sriuba iš mėsos sultinio, greitai paruošiamų makaronų ir įvairių priedų, pavyzdžiui, kiaušinių, sūrio, grybų, jūros dumblių, prieskonių ir kt. Japonų, kinų, korėjiečių virtuvėse yra daug ramen receptų. Pirminis ramen variantas gaminamas su kiaušiniais.
Žingsnis 1
Paruoškite mėsą. Į puodą įpilkite šalto vandens. Į jį sudėkite mėsą. Užvirkite, retkarčiais nuimdami putas. Sudėkite česnaką, imbierą ir svogūną. Dalį svogūno palikite paskutiniam etapui. Pagardinkite druska. Virkite ant vidutinės ugnies 20-25 minutes. Iš sultinio išimkite mėsą. Keptuvėje 2 minutes pakepinkite su sojų padažu ir cukrumi.
Žingsnis 2
Paruoškite makaronus ir kiaušinius. Kiaušinius virkite 8-10 minučių (kietai virtus), o makaronus - 3-5 minutes. Nepervirkite makaronų.
Žingsnis 3
Sudėkite rameną. Atskirkite virtus kiaušinius į dvi dalis. Į dubenį sudėkite makaronus, mėsą, kiaušinius, pipirus ir likusį svogūną. Supilkite sultinį.
Kategorijos