Ramen su kiaušiniais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Ramen su kiaušiniais

Vienas populiariausių Azijos patiekalų yra ramen. Dabar jis patiekiamas daugelyje Europos restoranų ir kavinių. Šį aromatingą patiekalą galite pasigaminti ir namuose. Ramenas - tai tiršta sriuba iš mėsos sultinio, greitai paruošiamų makaronų ir įvairių priedų, pavyzdžiui, kiaušinių, sūrio, grybų, jūros dumblių, prieskonių ir kt. Japonų, kinų, korėjiečių virtuvėse yra daug ramen receptų. Pirminis ramen variantas gaminamas su kiaušiniais.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
42 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.67/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ramen su kiaušiniais Žingsnis 1
Paruoškite mėsą. Į puodą įpilkite šalto vandens. Į jį sudėkite mėsą. Užvirkite, retkarčiais nuimdami putas. Sudėkite česnaką, imbierą ir svogūną. Dalį svogūno palikite paskutiniam etapui. Pagardinkite druska. Virkite ant vidutinės ugnies 20-25 minutes. Iš sultinio išimkite mėsą. Keptuvėje 2 minutes pakepinkite su sojų padažu ir cukrumi.

Žingsnis 2

Ramen su kiaušiniais Žingsnis 2
Paruoškite makaronus ir kiaušinius. Kiaušinius virkite 8-10 minučių (kietai virtus), o makaronus - 3-5 minutes. Nepervirkite makaronų.

Žingsnis 3

Ramen su kiaušiniais Žingsnis 3
Sudėkite rameną. Atskirkite virtus kiaušinius į dvi dalis. Į dubenį sudėkite makaronus, mėsą, kiaušinius, pipirus ir likusį svogūną. Supilkite sultinį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos