Ramen su krevetėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Ramen su krevetėmis

Šis krevečių ramen receptas gaminamas beveik be sultinio. Gaunasi labai tiršta sriuba. Ji ruošiama su sojų padažu. Japonijoje toks ramen vadinamas seyu. Patiekalui naudojami greitai paruošiami kvietiniai makaronai, kurie vadinami "ramen makaronais". Jis parduodamas prekybos centruose Azijos maisto skyriuje. Kad patiekalas būtų spalvingesnis, į jį dedama įvairių spalvų paprikų ir raudonųjų svogūnų.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
161 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.92/5 (26 bal.)

Žingsnis 1

Ramen su krevetėmis Žingsnis 1
Paruoškite krevetes. Pabarstykite jas druska ir pipirais.

Žingsnis 2

Ramen su krevetėmis Žingsnis 2
Išvirkite makaronus. Užvirkite vandenį, pasūdykite, nusausinkite makaronus ir virkite, kaip parašyta ant pakuotės (vidutiniškai 7-8 min.). Nusausinkite, paruoštą produktą nuplaukite po šaltu tekančiu vandeniu.

Žingsnis 3

Ramen su krevetėmis Žingsnis 3
Paruoškite ramen su krevetėmis. Gilioje keptuvėje aliejuje 3-5 minutes pakepinkite svogūną, žaliąjį svogūną, aitriąją ir saldžiąją papriką, imbierą ir krevetes. Supilkite sojų padažą, austrių padažą, sezamų aliejų ir 150 ml vandens. Išmaišykite. Užvirinkite, sudėkite makaronus, gerai pašildykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, troškiniai, paprasti, bendri alergenai, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų prieskonis, česnakų prieskonis, makaronai (makaronai), funchoza, azijietiški makaronai, karštieji patiekalai naujiems metams, sojų padažo patiekalai, receptų knyga, daržovių funchoza, daržovių makaronai, sojų padažo funchoza, pipirų funchoza, česnakiniai makaronai.

Kategorijos