Publikavimo data: 2024-06-08
Ramen su krevetėmis
Šis krevečių ramen receptas gaminamas beveik be sultinio. Gaunasi labai tiršta sriuba. Ji ruošiama su sojų padažu. Japonijoje toks ramen vadinamas seyu. Patiekalui naudojami greitai paruošiami kvietiniai makaronai, kurie vadinami "ramen makaronais". Jis parduodamas prekybos centruose Azijos maisto skyriuje. Kad patiekalas būtų spalvingesnis, į jį dedama įvairių spalvų paprikų ir raudonųjų svogūnų.
Žingsnis 1
Paruoškite krevetes. Pabarstykite jas druska ir pipirais.
Žingsnis 2
Išvirkite makaronus. Užvirkite vandenį, pasūdykite, nusausinkite makaronus ir virkite, kaip parašyta ant pakuotės (vidutiniškai 7-8 min.). Nusausinkite, paruoštą produktą nuplaukite po šaltu tekančiu vandeniu.
Žingsnis 3
Paruoškite ramen su krevetėmis. Gilioje keptuvėje aliejuje 3-5 minutes pakepinkite svogūną, žaliąjį svogūną, aitriąją ir saldžiąją papriką, imbierą ir krevetes. Supilkite sojų padažą, austrių padažą, sezamų aliejų ir 150 ml vandens. Išmaišykite. Užvirinkite, sudėkite makaronus, gerai pašildykite.
Kategorijos