Ramen su makaronais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Ramen su makaronais

1954 m. "Momofuku Ando" sukūrė greitai paruošiamus makaronus. O 2000 m. buvo atliktas tyrimas, pagal kurį japonai pripažino, kad greitai paruošiami makaronai yra didžiausias XX a. išradimas. Kai kurie restoranai ir dideli mažmeninės prekybos tinklai tokius makaronus gamina su savo prekės ženklu. Tokia praktika populiari tarp žinomų įstaigų, kuriose lankosi daug lankytojų. Pamainoje dirbantys virėjai tiesiog neturi laiko aptarnauti klientų srauto, todėl ramen porcijos gaminamos pramoniniu mastu.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
91 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 4/5
Reitingas: 4/5 (28 bal.)

Žingsnis 1

Ramen su makaronais Žingsnis 1
Paruoškite ramenui skirtas daržoves. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Maišydami kepkite papriką, imbierą, česnaką, sojų pupelių daigus ir morkas 2 minutes. Supilkite sojų padažą ir maišydami kepkite dar 1 minutę. Sudėkite agurkus ir viską kartu maišydami kepkite 2 minutes. Sudėkite aitriąją papriką ir žaliąjį svogūną. Gerai išmaišykite. Įpilkite verdančio vandens.

Žingsnis 2

Ramen su makaronais Žingsnis 2
Paruoškite rameną. Sudėkite makaronus prie daržovių, pagardinkite sezamų aliejumi ir ryžių actu, gerai išmaišykite ir palikite 2 minutes. Išdėliokite į lėkštes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, troškiniai, paprasti, bendri alergenai, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų prieskonis, česnakų prieskonis, makaronai (makaronai), funchoza, azijietiški makaronai, karštieji patiekalai naujiems metams, sojų padažo patiekalai, receptų knyga, daržovių funchoza, daržovių makaronai, sojų padažo funchoza, pipirų funchoza, česnakiniai makaronai.

Kategorijos