Publikavimo data: 2024-06-08
Ramen su makaronais
1954 m. "Momofuku Ando" sukūrė greitai paruošiamus makaronus. O 2000 m. buvo atliktas tyrimas, pagal kurį japonai pripažino, kad greitai paruošiami makaronai yra didžiausias XX a. išradimas. Kai kurie restoranai ir dideli mažmeninės prekybos tinklai tokius makaronus gamina su savo prekės ženklu. Tokia praktika populiari tarp žinomų įstaigų, kuriose lankosi daug lankytojų. Pamainoje dirbantys virėjai tiesiog neturi laiko aptarnauti klientų srauto, todėl ramen porcijos gaminamos pramoniniu mastu.
Žingsnis 1
Paruoškite ramenui skirtas daržoves. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Maišydami kepkite papriką, imbierą, česnaką, sojų pupelių daigus ir morkas 2 minutes. Supilkite sojų padažą ir maišydami kepkite dar 1 minutę. Sudėkite agurkus ir viską kartu maišydami kepkite 2 minutes. Sudėkite aitriąją papriką ir žaliąjį svogūną. Gerai išmaišykite. Įpilkite verdančio vandens.
Žingsnis 2
Paruoškite rameną. Sudėkite makaronus prie daržovių, pagardinkite sezamų aliejumi ir ryžių actu, gerai išmaišykite ir palikite 2 minutes. Išdėliokite į lėkštes.
Kategorijos