Publikavimo data: 2024-06-08
Ramen su šonine
Ramenas su šonine - puikus sotaus patiekalo variantas, kurį galima paruošti iš nebrangių ingredientų. Sriuba gaunasi ne tik maistinga, bet ir sveika, nes šoninėje yra daug vitaminų, baltymų ir nesočiųjų aminorūgščių, kurios reguliuoja kepenų darbą. Beje, Japonijoje yra muziejus, kuriame kiekvienas gali susikurti unikalų mišinį ramenui iš įvairių prieskonių ir prieskoninių žolelių, kurių yra daugiau nei 5 tūkst.
Žingsnis 1
Apkepkite šoninę. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi, sudėkite šoninę ir kepkite, kol taps traški.
Žingsnis 2
Išvirkite makaronus. Puode užvirinkite 1,5 l vandens, pasūdykite ir sudėkite makaronus. Vadovaukitės ant pakuotės pateiktais nurodymais ir virkite makaronus, kol jie atitinkamai išvirs - maždaug 5-10 minučių.
Žingsnis 3
Sudėkite rameną. Pašildykite vištienos sultinį ir sumaišykite jį su sojų padažu. Išvirusius makaronus sudėkite į lėkštę, užpilkite sultiniu ir padažu. Ant viršaus uždėkite šoninės griežinėlius ir dvi kiaušinių puseles. Pabarstykite patiekalą smulkintais žaliaisiais svogūnais.
Kategorijos