Ramen su šonine pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Ramen su šonine

Ramenas su šonine - puikus sotaus patiekalo variantas, kurį galima paruošti iš nebrangių ingredientų. Sriuba gaunasi ne tik maistinga, bet ir sveika, nes šoninėje yra daug vitaminų, baltymų ir nesočiųjų aminorūgščių, kurios reguliuoja kepenų darbą. Beje, Japonijoje yra muziejus, kuriame kiekvienas gali susikurti unikalų mišinį ramenui iš įvairių prieskonių ir prieskoninių žolelių, kurių yra daugiau nei 5 tūkst.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
134 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ramen su šonine Žingsnis 1
Apkepkite šoninę. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi, sudėkite šoninę ir kepkite, kol taps traški.

Žingsnis 2

Ramen su šonine Žingsnis 2
Išvirkite makaronus. Puode užvirinkite 1,5 l vandens, pasūdykite ir sudėkite makaronus. Vadovaukitės ant pakuotės pateiktais nurodymais ir virkite makaronus, kol jie atitinkamai išvirs - maždaug 5-10 minučių.

Žingsnis 3

Ramen su šonine Žingsnis 3
Sudėkite rameną. Pašildykite vištienos sultinį ir sumaišykite jį su sojų padažu. Išvirusius makaronus sudėkite į lėkštę, užpilkite sultiniu ir padažu. Ant viršaus uždėkite šoninės griežinėlius ir dvi kiaušinių puseles. Pabarstykite patiekalą smulkintais žaliaisiais svogūnais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos