Publikavimo data: 2024-06-08
Ramen su sultiniu
"Ramen" - tai paprastas greito maisto patiekalas iš minkštų makaronų. Paprastai tariant, azijietiškas greitasis maistas, tačiau visai nekenksmingas, o netgi priešingai. Juk sriuba gaminama iš mėsos, žolelių, prieskonių, pupelių, daržovių, grybų, kiaušinių ir kitų produktų. Ramenas lyginamas su rusiškais pirožkais, kurie kepami taip pat, tačiau kiekviena šeimininkė įdeda savo įdaro. Azijietiškam patiekalui leidžiami bet kokie priedai, svarbiausia jame yra mėsos arba žuvies sultinys ir greitai paruošiami makaronai, pavyzdžiui, kiaušinių arba ryžių makaronai.
Žingsnis 1
Paruoškite atsargas. Kiaulieną virkite 30 minučių. Verdant pašalinkite putų perteklių. Tada išimkite mėsą ir atidėkite į šalį. Sultinį perkoškite ir pasūdykite. Supilkite jį į švarų indą.
Žingsnis 2
Baigkite kepti mėsą. Į puodą sudėkite kiaulieną, imbierą, cinamoną ir 150-200 ml nuspausto sultinio. Kai užvirs, supilkite sojų padažą, pagardinkite cukrumi. Uždenkite mėsą dangčiu, kad ji būtų visiškai panardinta į sultinį. Taip virkite ant silpnos ugnies 3 valandas.
Žingsnis 3
Kol verda mėsa, išvirkite makaronus. Užvirkite vandenį, nusausinkite makaronus, pavirkite 5-7 minutes. Išimkite makaronus ir padalykite į 5 lygias porcijas (arba mažiau, arba daugiau, atsižvelgiant į porcijų skaičių).
Žingsnis 4
Baigkite virti rameną su sultiniu. Į puodą su sultiniu įpilkite litrą vandens ir užvirinkite. Įpilkite kiaulienos riebalų. Palaikykite ant ugnies 1 minutę.
Kategorijos