Ramen su sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Ramen su sūriu

"Ramen" arba makaronai sultinyje yra labai populiarus patiekalas Japonijoje. Kaip ir daugelis dalykų šioje ypatingoje šalyje, rameno patiekimo ir valgymo tradicijos laikosi griežtų taisyklių. Patiekiant rameną, naudojami platūs dubenys, lazdelės ir platus šaukštas sultiniui. Patiekalas valgomas iš karto po patiekimo, karštas - pirmiausia makaronai, tada kiti ingredientai ir tik tada sultinys. Svarbiausia, kad ramen būtų valgomas greitai, nesiblaškant, o valgymo garsas laikomas geriausiu pagyrimu virėjui.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
129 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ramen su sūriu Žingsnis 1
Išvirkite makaronus. Supilkite vandenį į puodą ir užvirinkite. Į vandenį suberkite sausą sultinio pagrindą ir išmaišykite. Tada sudėkite makaronus, sausas daržoves ir susmulkintą česnaką. Virkite ant vidutinės ugnies apie 2 minutes.

Žingsnis 2

Ramen su sūriu Žingsnis 2
Paruoškite rameną su sūriu. Į makaronus įpilkite sezamų aliejaus ir susmulkintų žaliųjų svogūnų. Išmaišykite ir virkite 3 minutes. Likus vienai minutei iki makaronų virimo pabaigos, sudėkite lydytą sūrį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos