Publikavimo data: 2024-06-08
Ramen su sūriu
"Ramen" arba makaronai sultinyje yra labai populiarus patiekalas Japonijoje. Kaip ir daugelis dalykų šioje ypatingoje šalyje, rameno patiekimo ir valgymo tradicijos laikosi griežtų taisyklių. Patiekiant rameną, naudojami platūs dubenys, lazdelės ir platus šaukštas sultiniui. Patiekalas valgomas iš karto po patiekimo, karštas - pirmiausia makaronai, tada kiti ingredientai ir tik tada sultinys. Svarbiausia, kad ramen būtų valgomas greitai, nesiblaškant, o valgymo garsas laikomas geriausiu pagyrimu virėjui.
Žingsnis 1
Išvirkite makaronus. Supilkite vandenį į puodą ir užvirinkite. Į vandenį suberkite sausą sultinio pagrindą ir išmaišykite. Tada sudėkite makaronus, sausas daržoves ir susmulkintą česnaką. Virkite ant vidutinės ugnies apie 2 minutes.
Žingsnis 2
Paruoškite rameną su sūriu. Į makaronus įpilkite sezamų aliejaus ir susmulkintų žaliųjų svogūnų. Išmaišykite ir virkite 3 minutes. Likus vienai minutei iki makaronų virimo pabaigos, sudėkite lydytą sūrį.
Kategorijos