Ramen su tofu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Ramen su tofu

Tofu sojų sūris puikiai tinka prie ramenų, nes jame yra kalcio, sveikų riebalų rūgščių ir lizino, kuris apsaugo organizmą nuo virusų. Be to, tofu sūris yra baltymų šaltinis, subalansuojantis angliavandenių turtingus makaronus, todėl tinka lieknėjantiems. Ramunių makaronų gaminimas užima nedaug laiko, o patiekalas yra sotus ir labai sveikas.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
55 kcal.
Baltymai
2 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.73/5 (22 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ramen su tofu Žingsnis 1
Paruoškite tofu. Pagardinkite tofu sūrį druska, ciberžole ir aitriosiomis paprikomis. Sudėkite tofu į kepimo indą ir pašaukite į iki 200 laipsnių pagal Celsijų įkaitintą orkaitę. Kepkite 25 minutes.

Žingsnis 2

Ramen su tofu Žingsnis 2
Išvirkite makaronus. Puode užvirkite 2 litrus vandens, pasūdykite ir 5 minutes virkite makaronus. Nusausinkite.

Žingsnis 3

Ramen su tofu Žingsnis 3
Paruoškite sultinį ramenui. Daržovių sultinį kaitinkite ant silpnos ugnies. Į puodą sudėkite morkas, imbierą ir česnaką. Palaukite, kol mišinys užvirs, ir sumažinkite ugnį. Į sultinį suberkite cukrų, miso pastą, sojų padažą ir ryžių actą.

Žingsnis 4

Ramen su tofu Žingsnis 4
Surinkite patiekalą. Iškeptą tofu atsargiai sudėkite į gilų dubenį. Sudėkite virtus makaronus. Patiekalą užpilkite sultiniu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos