Publikavimo data: 2024-06-08
Ramen su tofu
Tofu sojų sūris puikiai tinka prie ramenų, nes jame yra kalcio, sveikų riebalų rūgščių ir lizino, kuris apsaugo organizmą nuo virusų. Be to, tofu sūris yra baltymų šaltinis, subalansuojantis angliavandenių turtingus makaronus, todėl tinka lieknėjantiems. Ramunių makaronų gaminimas užima nedaug laiko, o patiekalas yra sotus ir labai sveikas.
Žingsnis 1
Paruoškite tofu. Pagardinkite tofu sūrį druska, ciberžole ir aitriosiomis paprikomis. Sudėkite tofu į kepimo indą ir pašaukite į iki 200 laipsnių pagal Celsijų įkaitintą orkaitę. Kepkite 25 minutes.
Žingsnis 2
Išvirkite makaronus. Puode užvirkite 2 litrus vandens, pasūdykite ir 5 minutes virkite makaronus. Nusausinkite.
Žingsnis 3
Paruoškite sultinį ramenui. Daržovių sultinį kaitinkite ant silpnos ugnies. Į puodą sudėkite morkas, imbierą ir česnaką. Palaukite, kol mišinys užvirs, ir sumažinkite ugnį. Į sultinį suberkite cukrų, miso pastą, sojų padažą ir ryžių actą.
Žingsnis 4
Surinkite patiekalą. Iškeptą tofu atsargiai sudėkite į gilų dubenį. Sudėkite virtus makaronus. Patiekalą užpilkite sultiniu.
Kategorijos