Publikavimo data: 2024-06-08
Ramen su vištiena
"Ramen" nėra nacionalinis patiekalas, kurio recepto negalima keisti. Japonijos gyventojai aktyviai išbando naujus receptus ir eksperimentuoja su ingredientais. Gaminant japonišką sriubą būtinai dedama sojų padažo ir atitinkamų prieskonių bei prieskoninių žolelių. Daržovės - grybai, morkos, ridikėliai, cukinijos - taip pat yra neatsiejama sriubos dalis. Galite pabandyti į ramen sriubą įdėti tofu, kalendros, žaliųjų svogūnų ir avokadų. Į sriubą taip pat galima dėti aitriosios paprikos ir imbiero.
Žingsnis 1
Išvirkite sultinį. Vištieną užpilkite 3 litrais šalto vandens, užvirinkite, nugriebkite putas. Į vištieną suberkite svogūnus ir morkas, įberkite druskos. Virkite ant silpnos ugnies 4 valandas. Sultinį perkoškite. Iš vištienos kaulų išimkite mėsą. Sumaišykite miso pastą su 1 litru sultinio ir užvirinkite.
Žingsnis 2
Marinuokite kiaušinius. Maišelyje sumaišykite cukrų, sojų padažą ir baltąjį vyną, sudėkite į jį nuluptus kiaušinius ir palikite marinuotis 3 valandas.
Žingsnis 3
Paruoškite rameną. Makaronus 5 minutes virkite dideliame kiekyje vandens, nusausinkite juos sietelyje. Sudėkite į dubenėlius. Į kiekvieną dubenėlį įdėkite po porciją vištienos gabalėlių. Užpilkite verdančiu sultiniu. Kiaušinius perpjaukite per pusę ir išdėliokite ant rameno paviršiaus.
Kategorijos