Ramen su vištiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Ramen su vištiena

"Ramen" nėra nacionalinis patiekalas, kurio recepto negalima keisti. Japonijos gyventojai aktyviai išbando naujus receptus ir eksperimentuoja su ingredientais. Gaminant japonišką sriubą būtinai dedama sojų padažo ir atitinkamų prieskonių bei prieskoninių žolelių. Daržovės - grybai, morkos, ridikėliai, cukinijos - taip pat yra neatsiejama sriubos dalis. Galite pabandyti į ramen sriubą įdėti tofu, kalendros, žaliųjų svogūnų ir avokadų. Į sriubą taip pat galima dėti aitriosios paprikos ir imbiero.
Gaminimo laikas
270 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
190 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.94/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ramen su vištiena Žingsnis 1
Išvirkite sultinį. Vištieną užpilkite 3 litrais šalto vandens, užvirinkite, nugriebkite putas. Į vištieną suberkite svogūnus ir morkas, įberkite druskos. Virkite ant silpnos ugnies 4 valandas. Sultinį perkoškite. Iš vištienos kaulų išimkite mėsą. Sumaišykite miso pastą su 1 litru sultinio ir užvirinkite.

Žingsnis 2

Ramen su vištiena Žingsnis 2
Marinuokite kiaušinius. Maišelyje sumaišykite cukrų, sojų padažą ir baltąjį vyną, sudėkite į jį nuluptus kiaušinius ir palikite marinuotis 3 valandas.

Žingsnis 3

Ramen su vištiena Žingsnis 3
Paruoškite rameną. Makaronus 5 minutes virkite dideliame kiekyje vandens, nusausinkite juos sietelyje. Sudėkite į dubenėlius. Į kiekvieną dubenėlį įdėkite po porciją vištienos gabalėlių. Užpilkite verdančiu sultiniu. Kiaušinius perpjaukite per pusę ir išdėliokite ant rameno paviršiaus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos