Ramenai mikrobangų krosnelėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Ramenai mikrobangų krosnelėje

Ramenas buvo išrastas Kinijoje 1910 m., tačiau visame pasaulyje išpopuliarėjo 1958 m., kai kinų kilmės japonų verslininkas Ando Momofuku išrado greito paruošimo rameną. Šiandien vien Japonijoje per metus suvalgoma 5,5 mlrd. rameno porcijų, o visame pasaulyje - 100 mlrd. porcijų. Naudodami greitai paruošiamus makaronus ir mikrobangų krosnelę galite greitai paruošti skanų ir sotų rameną - beveik tokį pat skanų kaip restorane.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
106 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.94/5 (34 bal.)

Žingsnis 1

Ramenai mikrobangų krosnelėje Žingsnis 1
Paruoškite ramen makaronus. Sudėkite makaronus į mikrobangų krosnelei tinkamą dubenį ir užpilkite vandeniu. Uždenkite dubenį dangčiu ir dėkite į mikrobangų krosnelę. Nustatykite laikmatį 5 minutėms ir įjunkite kaitinimą. Po 2 minučių išjunkite mikrobangų krosnelę ir išmaišykite makaronus šakute. Tada vėl įdėkite į mikrobangų krosnelę likusiam laikui.

Žingsnis 2

Ramenai mikrobangų krosnelėje Žingsnis 2
Į makaronus suberkite prieskonius. Į dubenį supilkite sojų padažą, miso pastą, maltus juoduosius pipirus ir medų. Išmaišykite, kad susimaišytų. Į sultinį su makaronais sudėkite svogūną ir česnaką ir gerai išmaišykite. Palikite pastovėti 2 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, troškiniai, paprasti, bendri alergenai, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų prieskonis, česnakų prieskonis, makaronai (makaronai), funchoza, azijietiški makaronai, karštieji patiekalai naujiems metams, sojų padažo patiekalai, receptų knyga, daržovių funchoza, daržovių makaronai, sojų padažo funchoza, pipirų funchoza, česnakiniai makaronai.

Kategorijos