Publikavimo data: 2024-04-14
Rassolnik žiemai su perlų sriuba
Pasigaminti rassolnik stiklainyje - puiki išeitis, jei staiga reikia skubiai paruošti ką nors pietums ar vakarienei, o laiko visai nėra. Tokį patiekalą galima ilgai laikyti, patiekti jį reikės tik pašildyti. Šis receptas padės sutaupyti laiko ir greitai bei skaniai pamaitinti visą šeimą sveika sriuba.
Žingsnis 1
Supjaustykite daržoves: bulves, svogūnus, česnakus ir marinuotus agurkus. Morkas taip pat galima smulkiai supjaustyti arba sutarkuoti.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite nuplautą jautieną ir išvirkite.
Žingsnis 3
Nuplaukite pipirų grūdelius ir suberkite juos į puodą su jautiena. Įmeskite ir bulves.
Žingsnis 4
Apkepkite daržoves. Kai apskrus, supilkite pomidorų pastą.
Žingsnis 5
Į keptuvę suberkite marinuotus agurkus, iš keptuvės išpilkite šiek tiek sultinio, supilkite į daržoves ir viską troškinkite apie 10 minučių.
Žingsnis 6
Į sultinį sudėkite daržoves, prieskonius, česnaką, palikite sriubą virti ir nukelkite nuo ugnies.
Žingsnis 7
Sterilizuokite stiklainį, kuriame laikysite sūdytą sriubą. Kai supilsite sriubą, užsukite dangtelį. Šią sriubą galima laikyti labai ilgai.
Kategorijos