Ratatouille mikrobangų krosnelėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-21

Ratatouille mikrobangų krosnelėje

Skonio naujumo galima pasiekti ne tik pakeičiant produktus, bet ir jų paruošimo būdą. Mikrobangų krosnelėje paruoštas gerai žinomas ratatouille yra ne mažiau skanus nei keptas orkaitėje. Šiuo atveju daržovės išlieka sultingos net ir be padažo, o avies sūris patiekalui suteikia ypatingo skonio. Jį galima patiekti tame pačiame inde, kuriame jis buvo gaminamas.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
78 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.33/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Ratatouille mikrobangų krosnelėje Žingsnis 1
Baklažanų griežinėlius 20 minučių pamirkykite šaltame pasūdytame vandenyje, kad išsiskirtų kartumas. Tada nuplaukite juos po tekančiu vandeniu. Supjaustytas daržoves sudėkite į paruoštą indą pakaitomis tokia tvarka: baklažanai, morkos, pomidorai, bryndza.

Žingsnis 2

Ratatouille mikrobangų krosnelėje Žingsnis 2
Tarp sluoksnių atsitiktine tvarka įterpkite česnako skilteles. Pagardinkite druska, apšlakstykite saulėgrąžų aliejumi, uždenkite dangčiu ir dėkite į mikrobangų krosnelę. Naudojant 900 vatų galią, ratatouille bus paruoštas per 25 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, daržovių patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastai, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, baklažanų sezonas, žaliasis sezonas, cukinijų sezonas, pomidorų sezonas, paprikų sezonas, ypatingi receptai, Ratatouille, be įprastų alergenų

Kategorijos