Publikavimo data: 2025-08-21
Ratatouille mikrobangų krosnelėje
Skonio naujumo galima pasiekti ne tik pakeičiant produktus, bet ir jų paruošimo būdą. Mikrobangų krosnelėje paruoštas gerai žinomas ratatouille yra ne mažiau skanus nei keptas orkaitėje. Šiuo atveju daržovės išlieka sultingos net ir be padažo, o avies sūris patiekalui suteikia ypatingo skonio. Jį galima patiekti tame pačiame inde, kuriame jis buvo gaminamas.
Žingsnis 1
Baklažanų griežinėlius 20 minučių pamirkykite šaltame pasūdytame vandenyje, kad išsiskirtų kartumas. Tada nuplaukite juos po tekančiu vandeniu. Supjaustytas daržoves sudėkite į paruoštą indą pakaitomis tokia tvarka: baklažanai, morkos, pomidorai, bryndza.
Žingsnis 2
Tarp sluoksnių atsitiktine tvarka įterpkite česnako skilteles. Pagardinkite druska, apšlakstykite saulėgrąžų aliejumi, uždenkite dangčiu ir dėkite į mikrobangų krosnelę. Naudojant 900 vatų galią, ratatouille bus paruoštas per 25 minutes.
Kategorijos