Publikavimo data: 2024-06-08
Ratatouille su naminiais baklažanais
Šis patiekalas yra vienas iš mano mėgstamiausių. Spalvinga jo išvaizda išsklaidys bet kokią slogią ir blogą nuotaiką. Sudėtyje yra daug daržovių. Paruošti ratatouille su baklažanais nesudėtinga. Jis gaunasi labai skanus ir sotus.
Žingsnis 1
Baklažanus supjaustykite mažais kubeliais. Dėkite į įkaitintą keptuvę su alyvuogių aliejumi. Ir kepkite uždengę dangčiu. Tai svarbu.
Žingsnis 2
Paprikas supjaustykite griežinėliais. Stenkitės jų nesupjaustyti per smulkiai. Supjaustykite svogūnus griežinėliais. Sudėkite prie baklažanų.
Žingsnis 3
Morką sutarkuokite stambia tarka. Sudėkite į likusius ingredientus.
Žingsnis 4
Pomidorus supjaustykite griežinėliais. Sudėkite juos prie daržovių. Tai darykite į pabaigą, nes pomidoruose yra rūgšties, dėl kurios kiti ingredientai blogai apkepa. Susmulkinkite prieskonines žoleles ir suberkite jas į keptuvę. Galite naudoti bet kokias mėgstamas žoleles, idealiai tinka bazilikas. Kepkite, kol iškeps. Pačioje pabaigoje įberkite druskos ir apynių prieskonių. Leiskite atvėsti.
Kategorijos