Raudona žuvis grietinėlės padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-01

Raudona žuvis grietinėlės padaže

Raudona žuvis grietinėlės padaže bus sultinga, skani ir tolygiai iškepusi tik tada, jei bus tinkamai parinkta ir supjaustyta. Keta, lašiša, rausvoji lašiša, upėtakis ir kiti "raudonosios" žuvies atstovai turi būti ryškiais, blizgančiais žvynais, malonaus kvapo ir tankios mėsos. Tokia žuvis grietinėlės padaže orkaitėje pasirodys tiesiog puiki. Kad būtų paprasčiau ruošti, pirkite paruoštą filė.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
208 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, žuvis
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.97/5 (33 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Raudona žuvis grietinėlės padaže Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Įkaitintoje keptuvėje 1-2 min. pakepinkite česnaką alyvuogių aliejuje. Išmaišykite ir supilkite grietinėlę. Virkite ant silpnos ugnies 10 minučių. Sudėkite lydytą sūrį ir išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Raudona žuvis grietinėlės padaže Žingsnis 2
Žuvį pasūdykite ir papipirinkite. Įdėkite į kepimo indą. Ant viršaus pabarstykite čiobrelių šakelių ir užpilkite padažu. Pašaukite žuvį į orkaitę 25 minutėms. Kepkite 180 ℃ temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos