Publikavimo data: 2024-04-01
Raudona žuvis grietinėlės padaže su makaronais
Makaronus su žuvimi grietinėlės padaže labai lengva paruošti namuose. Tam nebūtina eiti į restoraną. Paprastas receptas su spagečiais padės tinkamai paruošti makaronus ir minkštą grietinėlės padažą prie jų, nuo kurio priklauso viso patiekalo skonis. Daugelis klysta, manydami, kad žuvis pagal skonį nedera su makaronais. Taip nėra. Pavyzdžiui, italams makaronai su žuvimi yra geriausias delikatesas pasaulyje. Tokio delikateso tikrai neverta atsisakyti.
Žingsnis 1
Makaronus virkite pasūdytame vandenyje 7-10 minučių. Nusausinkite.
Žingsnis 2
Kol verda makaronai, paruoškite žuvį. Giliame dubenyje sumaišykite žuvies gabalėlius su itališkomis žolelėmis arba čiobrelių ir bazilikų mišiniu bei augaliniu aliejumi. Keptuvėje ant vidutinės ugnies kepkite žuvį 2-3 minutes. Lėtai supilkite šaltą vandenį ir grietinėlę. Pagardinkite druska. Padažą su žuvimi 2 minutes pašildykite ant viryklės. Sudėkite petražoles, išmaišykite. Išjunkite kaitinimą. Į žuvį ir padažą sudėkite makaronus ir išmaišykite.
Kategorijos