Raudona žuvis, kepta folijoje su bulvėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-28

Raudona žuvis, kepta folijoje su bulvėmis

Jei galvojate, kuo nustebinti savo artimuosius, šis receptas kaip tik jums. Folijoje kepta raudona žuvis išsaugo visas naudingąsias savybes ir pasirodo esanti labai skani. Įrodyta, kad žuvies vartojimas palankiai veikia smegenų veiklą, kraujagyslių elastingumą, atkuria pažeistus plaukus ir nagus, todėl, pasinaudoję mūsų receptu, gausite ne tik skanią, bet ir naudingą vakarienę. Žuvį galite rinktis pagal savo pageidavimus. Gaminti tinka upėtakis, lašiša, kuoja, kiršlys ir rausvoji lašiša.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
174 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
7 g
Alergenai: Žuvys
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.24/5 (25 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Raudona žuvis, kepta folijoje su bulvėmis Žingsnis 1
Nulupkite bulves ir supjaustykite apvaliomis, ne storesnėmis kaip 1 cm griežinėliais. Kepimo indo dugną išklokite folija ir bulves išdėliokite vienu sluoksniu.

Žingsnis 2

Raudona žuvis, kepta folijoje su bulvėmis Žingsnis 2
Ant bulvių griežinėlių dėkite raudonosios žuvies kepsnį. Įberkite prieskonių ir rupios druskos.

Žingsnis 3

Raudona žuvis, kepta folijoje su bulvėmis Žingsnis 3
Ant žuvies uždėkite keletą citrinos griežinėlių ir žolelių.

Žingsnis 4

Raudona žuvis, kepta folijoje su bulvėmis Žingsnis 4
Suvyniokite bulves ir žuvį į foliją. Padarykite kelias nedideles skylutes folijoje, kad išeitų garai.

Žingsnis 5

Raudona žuvis, kepta folijoje su bulvėmis Žingsnis 5
Patiekalą kepkite iki 180 laipsnių pagal Celsijų įkaitintoje orkaitėje 40-50 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos