Publikavimo data: 2024-06-16
Raudoni žiediniai kopūstai sūrio tešloje
Žiediniai kopūstai - dešimtis privalumų turinti daržovė. Dėl savo gydomosios sudėties ji kartu su kitais kryžmažiedžiais augalais kovoja su daugeliu ligų. Kulinarijoje šis kopūstas yra nepakeičiamas, kad mityba būtų visiškai sveika. Iš jo galima paruošti daug vertingų patiekalų. Tačiau labiausiai paplitęs iš jų yra kopūstai tešloje. Šį kartą pabandykite jį paruošti sūrio tešloje ir jis nustebins jus naujais skoniais.
Žingsnis 1
Padalykite kopūstus į mažus žiedynus. Iš kiaušinių, tarkuoto sūrio ir miltų paruoškite tešlą, išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi. Kopūstų žiedynus panardinkite į tešlą ir kepkite, kol taps auksinės spalvos. Iškeptus kopūstus sudėkite ant popierinių rankšluosčių.
Kategorijos