Raudoni žiediniai kopūstai sūrio tešloje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Raudoni žiediniai kopūstai sūrio tešloje

Žiediniai kopūstai - dešimtis privalumų turinti daržovė. Dėl savo gydomosios sudėties ji kartu su kitais kryžmažiedžiais augalais kovoja su daugeliu ligų. Kulinarijoje šis kopūstas yra nepakeičiamas, kad mityba būtų visiškai sveika. Iš jo galima paruošti daug vertingų patiekalų. Tačiau labiausiai paplitęs iš jų yra kopūstai tešloje. Šį kartą pabandykite jį paruošti sūrio tešloje ir jis nustebins jus naujais skoniais.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
85 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.89/5 (27 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Raudoni žiediniai kopūstai sūrio tešloje Žingsnis 1
Padalykite kopūstus į mažus žiedynus. Iš kiaušinių, tarkuoto sūrio ir miltų paruoškite tešlą, išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Raudoni žiediniai kopūstai sūrio tešloje Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi. Kopūstų žiedynus panardinkite į tešlą ir kepkite, kol taps auksinės spalvos. Iškeptus kopūstus sudėkite ant popierinių rankšluosčių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos