Publikavimo data: 2025-08-20
Raudonosios žuvies paštetas
Raudonosios žuvies paštetas - tai jūros gėrybių patiekalas, kuris gali būti labai skanus užkandis įvairių švenčių proga arba darbo dieną. Šis paštetas yra šiek tiek sūrokos jūros skonio, kuris labai tinka su sviestu ir balta duona sumuštiniams.
Žingsnis 1
Išimkite žuvies mėsą iš odos. Sudėkite upėtakį į blenderio dubenį ir susmulkinkite iki pašteto. Tą patį padarykite ir su lašiša.
Žingsnis 2
Supilkite grietinėlę į gilų dubenį ir suplakite mikseriu. Padalykite grietinėlę į dvi dalis.
Žingsnis 3
Pusę grietinėlės sumaišykite su lašišos paštetu, o kitą pusę - su upėtakių paštetu. Nedidelę formą aukštais kraštais išklokite maistine plėvele. Ant viršaus dėkite upėtakių sluoksnį. Palikite šaldytuve valandai.
Žingsnis 4
Ant upėtakio uždėkite raudonųjų ikrų sluoksnį ir tolygiai paskleiskite juos po visą pašteto paviršių.
Žingsnis 5
Dėkite lašišos sluoksnį ir tolygiai paskirstykite. Uždenkite maistine plėvele ir padėkite paštetą į šaldytuvą 4 valandoms. Apverskite formą ir padėkite paštetą ant lėkštės. Nuimkite maistinę plėvelę.
Kategorijos