Publikavimo data: 2025-08-18
Raudonųjų pupelių tyrė
Skanią ir sočią bulvių košę galima pagaminti ne tik iš daržovių, bet ir iš ankštinių daržovių. Tam puikiai tinka raudonosios pupelės! Jos dažnai naudojamos vegetariškuose valgiaraščiuose kaip mėsos pakaitalas. Pupelių košė naudojama ne tik kaip garnyras, bet ir kaip pupelių košės sriubos pagrindas, kaip kepamų ar skrudinamų pyragėlių įdaras! Šiam patiekalui reikia ilgai ruoštis - mirkyti raudonąsias pupeles. Išvirkite tyrę su pienu ir ji bus dar minkštesnė. Patiekalą pabarstykite smulkiai pjaustytomis žolelėmis, kad gražiai atrodytų!
Žingsnis 1
Į gilų dubenį sudėkite virtas raudonąsias pupeles. Sutrinkite jas iki tyrės specialiu trintuvu. Įpilkite pieno, druskos ir maltų juodųjų pipirų. Visus ingredientus gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Į lėkštę sudėkite raudonųjų pupelių tyrę ir pabarstykite smulkiai supjaustytais žalumynais. Atlikta!
Kategorijos