Raudonųjų pupelių tyrė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Raudonųjų pupelių tyrė

Skanią ir sočią bulvių košę galima pagaminti ne tik iš daržovių, bet ir iš ankštinių daržovių. Tam puikiai tinka raudonosios pupelės! Jos dažnai naudojamos vegetariškuose valgiaraščiuose kaip mėsos pakaitalas. Pupelių košė naudojama ne tik kaip garnyras, bet ir kaip pupelių košės sriubos pagrindas, kaip kepamų ar skrudinamų pyragėlių įdaras! Šiam patiekalui reikia ilgai ruoštis - mirkyti raudonąsias pupeles. Išvirkite tyrę su pienu ir ji bus dar minkštesnė. Patiekalą pabarstykite smulkiai pjaustytomis žolelėmis, kad gražiai atrodytų!
Gaminimo laikas
510 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
143 kcal.
Baltymai
9 g
Angliavandeniai
24 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.92/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Raudonųjų pupelių tyrė Žingsnis 1
Į gilų dubenį sudėkite virtas raudonąsias pupeles. Sutrinkite jas iki tyrės specialiu trintuvu. Įpilkite pieno, druskos ir maltų juodųjų pipirų. Visus ingredientus gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Raudonųjų pupelių tyrė Žingsnis 2
Į lėkštę sudėkite raudonųjų pupelių tyrę ir pabarstykite smulkiai supjaustytais žalumynais. Atlikta!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, garnyrai, įspūdingas receptas, paprastas, valgyti bendrus alergenus, mažai kalorijų, per 15 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, daržovių tyrė, receptų knyga

Kategorijos