Publikavimo data: 2025-08-20
Raudonųjų ryžių plovas
Raudonųjų ryžių plovas - tai ryškios, sočios, kvapnios ir sveikos vakarienės idėja. Raudonuosiuose ryžiuose yra dažančiojo pigmento antocianino, kuris pasižymi antioksidaciniu poveikiu. Perdirbant grūdai nemalami, todėl jų apvalkalas išlaiko natūralią spalvą. Dėl to ryžiuose išlieka daugiau naudingų medžiagų - vitaminų ir mineralų, taip pat skaidulų, kurios būtinos normaliai žarnyno veiklai. Pilavui tinka bet kokia mėsa, o patiekalą galima virti puode arba keptuvėje.
Žingsnis 1
Pradėkite ruošti plovą. Įkaitinkite keptuvę su aliejumi, sudėkite svogūnus, kepkite, kol paruduos, ir išimkite. Į kvepiantį aliejų sudėkite mėsos gabalėlius, kepkite po dangčiu, kol išgaruos skystis.
Žingsnis 2
Paruoškite plovą. Į keptuvę prie mėsos sudėkite pakepintus svogūnus ir šviežias morkas, supilkite ryžius. Supilkite verdantį vandenį, sudėkite česnaką, lauro lapą, raudonėlio žirnelius, pagardinkite trupučiu druskos. Virkite ant silpnos ugnies uždengę dangčiu apie 15-20 minučių.
Kategorijos