Raudonųjų ryžių plovas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Raudonųjų ryžių plovas

Raudonųjų ryžių plovas - tai ryškios, sočios, kvapnios ir sveikos vakarienės idėja. Raudonuosiuose ryžiuose yra dažančiojo pigmento antocianino, kuris pasižymi antioksidaciniu poveikiu. Perdirbant grūdai nemalami, todėl jų apvalkalas išlaiko natūralią spalvą. Dėl to ryžiuose išlieka daugiau naudingų medžiagų - vitaminų ir mineralų, taip pat skaidulų, kurios būtinos normaliai žarnyno veiklai. Pilavui tinka bet kokia mėsa, o patiekalą galima virti puode arba keptuvėje.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
152 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Raudonųjų ryžių plovas Žingsnis 1
Pradėkite ruošti plovą. Įkaitinkite keptuvę su aliejumi, sudėkite svogūnus, kepkite, kol paruduos, ir išimkite. Į kvepiantį aliejų sudėkite mėsos gabalėlius, kepkite po dangčiu, kol išgaruos skystis.

Žingsnis 2

Raudonųjų ryžių plovas Žingsnis 2
Paruoškite plovą. Į keptuvę prie mėsos sudėkite pakepintus svogūnus ir šviežias morkas, supilkite ryžius. Supilkite verdantį vandenį, sudėkite česnaką, lauro lapą, raudonėlio žirnelius, pagardinkite trupučiu druskos. Virkite ant silpnos ugnies uždengę dangčiu apie 15-20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, česnakų sezonas, plovas, ryžių patiekalai, grūdų patiekalai, receptų knyga, plovas su sultenėmis, plovas su džiovintais vaisiais, jautienos vakarienė, plovas su abrikosais

Kategorijos