Raugintais kopūstais įdaryti kopūstai su malta mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Raugintais kopūstais įdaryti kopūstai su malta mėsa

Kai namuose turite kopūstų, maltos mėsos, ryžių ir daržovių bei šiek tiek laisvo laiko, išdrįskite sukti neįtikėtinai skanius įdarytus kopūstus. Juk ne paslaptis, kad pagrindinis visų švenčių patiekalas, žinoma, yra įdaryti kopūstai. Be jų neapsieina nė viena šeimos šventė. Ir kiekviena šeimininkė turi savo paslaptį, kaip paruošti gardžiausius įdarytus kopūstus. Įdaryti kopūstai yra labai maistingas patiekalas, kurį galima pagaminti iš bet kokios maltos mėsos, suvyniotos į kopūstų lapus.
Gaminimo laikas
180 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
87 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.19/5 (43 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Raugintais kopūstais įdaryti kopūstai su malta mėsa Žingsnis 1
Nuplautus ryžius užpilkite verdančiu vandeniu, uždenkite dangčiu ir palikite 10-15 minučių.

Žingsnis 2

Raugintais kopūstais įdaryti kopūstai su malta mėsa Žingsnis 2
Svogūnus supjaustykite mažais kubeliais, morkas sutarkuokite stambia tarka. Įkaitinkite keptuvę, supilkite augalinį aliejų ir sudėkite smulkintus svogūnus bei morkas. Daržoves troškinkite ant vidutinės ugnies maišydami 3-4 minutes, atvėsinkite šį pasyvą.

Žingsnis 3

Raugintais kopūstais įdaryti kopūstai su malta mėsa Žingsnis 3
Į maltą mėsą sudėkite pakepintus svogūnus ir morkas. Nusausinkite ryžius ir suberkite juos į maltą mėsą. Maltą mėsą pagal skonį pasūdykite ir pabarstykite pipirais, taip pat galite įberti mėgstamų kvapiųjų prieskonių, visus ingredientus gerai išmaišykite ir mūsų pagrindinis faršas įdarytiems kopūstams jau paruoštas.

Žingsnis 4

Suskirstykite raugintus kopūstus į lapus, iš kiekvieno lapo išpjaukite storąsias dalis ir kiekvieną kopūsto lapą padalykite į 2 dalis.

Žingsnis 5

Raugintais kopūstais įdaryti kopūstai su malta mėsa Žingsnis 5
Ant kiekvieno kopūsto lapo dėkite 2-3 valgomuosius šaukštus mūsų paruoštos maltos mėsos, kiekvieną kopūsto lapą susukite į nedidelį voką. Visą maltą mėsą suvyniokite į kopūstų lapus. Paruoštus įdarytus kopūstus sudėkite į storadugnį katilą.

Žingsnis 6

Raugintais kopūstais įdaryti kopūstai su malta mėsa Žingsnis 6
Dubenyje sumaišykite grietinę, pomidorų pastą, mėsos sultinį, druską ir pipirus. Įdarytus kopūstus pripildykite mišiniu taip, kad kopūstai virš padažo būtų išsikišę ne daugiau kaip 2-3 cm. Pastatykite katilą ant didelės ugnies ir užvirkite, tada sumažinkite ugnį iki minimalios ir uždengę dangčiu troškinkite raugintais kopūstais įdarytus kopūstus, kol visiškai išvirs, maždaug 60-90 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos