Rauginti kopūstai su actu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Rauginti kopūstai su actu

Pats raugintų kopūstų su actu paruošimas neužims daug laiko, tačiau reikės kantrybės palaukti, kol kopūstai marinuosis. Paruoštus raugintus kopūstus galima naudoti kaip užkandį, garnyrą, kepinių įdarą arba dėti į salotas. Kopūstai bus naudingi imuninei sistemai, ypač šaltuoju metų laiku, kai trūksta vitaminų. O sūrymas yra puiki priemonė virškinimui gerinti.
Gaminimo laikas
760 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
27 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.82/5 (22 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Rauginti kopūstai su actu Žingsnis 1
Sudėkite daržoves į stiklainius. Sumaišykite kopūstus su morkomis. Paskirstykite mišinį į stiklainius, prispausdami viršų, kad neliktų vietos.

Žingsnis 2

Rauginti kopūstai su actu Žingsnis 2
Paruoškite marinatą. Ant vidutinės ugnies pastatykite puodą su vandeniu, suberkite cukrų. Kai vanduo truputį užvirs, suberkite druską, actą ir gerai išmaišykite. Marinatą užvirinkite ir nuimkite nuo viryklės.

Žingsnis 3

Rauginti kopūstai su actu Žingsnis 3
Marinuokite kopūstus. Supilkite skystį į stiklainius ir padėkite juos 12 valandų tamsioje vietoje. Tada uždenkite dangteliais ir laikykite šaldytuve.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos