Išbandykite raugintus kopūstus su grybais - tai puikus užkandis ir puikus garnyras prie daugelio patiekalų. Jame yra daug vitaminų, angliavandenių ir mineralinių druskų. Laikydamiesi žingsnis po žingsnio pateikto recepto, gamindami nereikės sugaišti daug laiko. Troškinti kopūstai geriausiai tinka su pievagrybiais. Mūsų šalyje jie parduodami bet kuriame prekybos centre, o Azijoje laikomi elitiniu delikatesu. Vis dėlto Azijoje šis grybas labai populiarus ir naudojamas lygia greta su šitake.
Žingsnis 1
Išvirkite raugintus kopūstus. Į gilų puodą suberkite kopūstus, užpilkite juos šaltu vandeniu. Uždenkite dangčiu ir pastatykite ant ugnies. Užvirinkite, sumažinkite ugnį ir virkite dar 10 minučių. Tada nuimkite kopūstus nuo ugnies, nusausinkite juos į sietelį ir nusausinkite.
Žingsnis 2
Apkepkite grybus. Kitoje keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, suberkite ciberžolę ir papriką ir kaitinkite 1-2 minutes. Sudėkite griežinėliais supjaustytus grybus ir maišydami pakepinkite. Perkelkite grybus į gilią lėkštę.
Žingsnis 3
Raugintus kopūstus troškinkite su grybais. Į tą pačią keptuvę, kurioje kepė grybai, sudėkite virtus raugintus kopūstus, pabarstykite kmynais, įdėkite lauro lapus ir gerai išmaišykite su aliejumi. Kopūstus troškinkite po dangčiu ant vidutinės ugnies apie 15 minučių, tada sudėkite grybus ir viską kartu troškinkite dar 2 minutes. Nuimkite nuo ugnies, šiek tiek atvėsinkite ir patiekite.