Publikavimo data: 2024-05-25
Rauginti kopūstai su marinuotais agurkais
Raugintų kopūstų su raugintais agurkais receptas yra geras, nes jam paruošti nereikia daug laiko ir pastangų. Tereikia paruošti produktus ir juos sumaišyti. Tokius kopūstus galima patiekti ant šventinio stalo. Salotų pagrindą sudaro rauginti kopūstai, marinuoti agurkai, svogūnai ir prieskoniai. Jos daugiausia užpilamos augaliniu aliejumi.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Jei reikia, susmulkinkite kopūstus, jei jie per stambūs. Sūdytus agurkus supjaustykite kubeliais. Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais.
Žingsnis 2
Sudėkite salotas. Salotinėje sumaišykite kopūstus, agurkus ir svogūnus. Išmaišykite.
Žingsnis 3
Puoškite salotas. Į salotas įpilkite augalinio aliejaus, įberkite druskos ir juodųjų pipirų. Sumaišykite visus ingredientus ir palikite 20 minučių pastovėti.
Kategorijos