Rauginti kopūstai su marinuotais agurkais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Rauginti kopūstai su marinuotais agurkais

Raugintų kopūstų su raugintais agurkais receptas yra geras, nes jam paruošti nereikia daug laiko ir pastangų. Tereikia paruošti produktus ir juos sumaišyti. Tokius kopūstus galima patiekti ant šventinio stalo. Salotų pagrindą sudaro rauginti kopūstai, marinuoti agurkai, svogūnai ir prieskoniai. Jos daugiausia užpilamos augaliniu aliejumi.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
107 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Rauginti kopūstai su marinuotais agurkais Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Jei reikia, susmulkinkite kopūstus, jei jie per stambūs. Sūdytus agurkus supjaustykite kubeliais. Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais.

Žingsnis 2

Rauginti kopūstai su marinuotais agurkais Žingsnis 2
Sudėkite salotas. Salotinėje sumaišykite kopūstus, agurkus ir svogūnus. Išmaišykite.

Žingsnis 3

Rauginti kopūstai su marinuotais agurkais Žingsnis 3
Puoškite salotas. Į salotas įpilkite augalinio aliejaus, įberkite druskos ir juodųjų pipirų. Sumaišykite visus ingredientus ir palikite 20 minučių pastovėti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos