Publikavimo data: 2025-08-18
Rauginti kopūstai su morkomis
Puikūs rauginti kopūstai puikiai papildo bet kokį patiekalą. Be malonių skonio savybių, jis yra labai naudingas. Mažina kenksmingo cholesterolio kiekį, mažina širdies ligų riziką. Šis pikantiškas užkandis, sudarytas iš kopūstų ir morkų, papildys mėsos, žuvies, bulvių patiekalus.
Žingsnis 1
Įmaišykite kopūstus ir morkas. Nesusmulkinkite. Sudėkite į tinkamą indą. Užvirinkite 1 litrą vandens, suberkite pipirus, lauro lapą, cukrų ir druską. Virkite apie 7-8 minutes. Tada supilkite actą ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Kopūstus užpilkite marinatu ir palikite kambario temperatūroje, kol visiškai atvės. Dėkite į šaldytuvą 5 valandoms, retkarčiais pamaišydami.
Kategorijos