Rauginti kopūstai su morkomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Rauginti kopūstai su morkomis

Puikūs rauginti kopūstai puikiai papildo bet kokį patiekalą. Be malonių skonio savybių, jis yra labai naudingas. Mažina kenksmingo cholesterolio kiekį, mažina širdies ligų riziką. Šis pikantiškas užkandis, sudarytas iš kopūstų ir morkų, papildys mėsos, žuvies, bulvių patiekalus.
Gaminimo laikas
400 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
35 kcal.
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.69/5 (16 bal.)

Žingsnis 1

Rauginti kopūstai su morkomis Žingsnis 1
Įmaišykite kopūstus ir morkas. Nesusmulkinkite. Sudėkite į tinkamą indą. Užvirinkite 1 litrą vandens, suberkite pipirus, lauro lapą, cukrų ir druską. Virkite apie 7-8 minutes. Tada supilkite actą ir išmaišykite.

Žingsnis 2

Rauginti kopūstai su morkomis Žingsnis 2
Kopūstus užpilkite marinatu ir palikite kambario temperatūroje, kol visiškai atvės. Dėkite į šaldytuvą 5 valandoms, retkarčiais pamaišydami.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, moliūgų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, moliūgų garnyrai, receptų knyga

Kategorijos