Raugintų kopūstų baklažanai korėjietišku stiliumi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Raugintų kopūstų baklažanai korėjietišku stiliumi

Originalus azijietiško patiekalo su baklažanais receptas! Korėjietiškai marinuoti baklažanai yra alternatyvus Korėjoje populiarus kimči variantas. Jis gaminamas marinuojant daržoves (dažniausiai Pekino kopūstus arba agurkus) ir pridedant aštraus mišinio. Šis patiekalas bus geras užkandis ar net garnyras prie mėsos patiekalų. Po druska pasūdyti baklažanai naudojami kaip pagrindas aštriam įvairių ingredientų mišiniui: svogūnams, imbierui, česnakams, žaliesiems svogūnams, sojų padažui, prieskoniams ir prieskoniams!
Gaminimo laikas
2880 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
108 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 4/5
Reitingas: 4.04/5 (25 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Raugintų kopūstų baklažanai korėjietišku stiliumi Žingsnis 1
Perpjaukite baklažaną į dvi lygias dalis išilgai išilgai ašies. Pabarstykite juos druska ir palikite šaldytuve 2 valandoms.

Žingsnis 2

Raugintų kopūstų baklažanai korėjietišku stiliumi Žingsnis 2
Susmulkinkite imbiero šaknį ir česnaką. Smulkiai supjaustykite svogūną ant pjaustymo lentelės.

Žingsnis 3

Raugintų kopūstų baklažanai korėjietišku stiliumi Žingsnis 3
Sumaišykite aštriuosius raudonuosius pipirus, sezamų aliejų, sojų padažą ir imbierą. Į šiuos ingredientus įpilkite truputį vandens, smulkinto česnako, svogūno, žaliojo svogūno, augalinio aliejaus, sezamo sėklų ir cukraus.

Žingsnis 4

Raugintų kopūstų baklažanai korėjietišku stiliumi Žingsnis 4
Pašalinkite druskos perteklių nuo baklažano paviršiaus ir išpjaukite šerdį.

Žingsnis 5

Raugintų kopūstų baklažanai korėjietišku stiliumi Žingsnis 5
Visų ingredientų mišinį sudėkite ant baklažano įpjovos ir tolygiai paskirstykite. Dėkite baklažanus į šaldytuvą 2 dienoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos