Publikavimo data: 2024-06-15
Raugintų kopūstų baklažanai korėjietišku stiliumi
Originalus azijietiško patiekalo su baklažanais receptas! Korėjietiškai marinuoti baklažanai yra alternatyvus Korėjoje populiarus kimči variantas. Jis gaminamas marinuojant daržoves (dažniausiai Pekino kopūstus arba agurkus) ir pridedant aštraus mišinio. Šis patiekalas bus geras užkandis ar net garnyras prie mėsos patiekalų. Po druska pasūdyti baklažanai naudojami kaip pagrindas aštriam įvairių ingredientų mišiniui: svogūnams, imbierui, česnakams, žaliesiems svogūnams, sojų padažui, prieskoniams ir prieskoniams!
Žingsnis 1
Perpjaukite baklažaną į dvi lygias dalis išilgai išilgai ašies. Pabarstykite juos druska ir palikite šaldytuve 2 valandoms.
Žingsnis 2
Susmulkinkite imbiero šaknį ir česnaką. Smulkiai supjaustykite svogūną ant pjaustymo lentelės.
Žingsnis 3
Sumaišykite aštriuosius raudonuosius pipirus, sezamų aliejų, sojų padažą ir imbierą. Į šiuos ingredientus įpilkite truputį vandens, smulkinto česnako, svogūno, žaliojo svogūno, augalinio aliejaus, sezamo sėklų ir cukraus.
Žingsnis 4
Pašalinkite druskos perteklių nuo baklažano paviršiaus ir išpjaukite šerdį.
Žingsnis 5
Visų ingredientų mišinį sudėkite ant baklažano įpjovos ir tolygiai paskirstykite. Dėkite baklažanus į šaldytuvą 2 dienoms.
Kategorijos