Raugintų kopūstų blynai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Raugintų kopūstų blynai

Blini yra vienas iš garsiausių rusiškų patiekalų, kurį galima paruošti iš nebrangių produktų. Pabandykite pasigaminti blynelius iš sauso kisieliaus koncentrato su įvairių vaisių ar uogų skoniais. Blyneliai iš kisieliaus būna švelnūs ir aromatingi. Kad tešlą būtų lengva išminkyti, naudokite kambario temperatūros produktus.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
215 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
30 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.86/5 (22 bal.)

Žingsnis 1

Raugintų kopūstų blynai Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Į gilų dubenį įmuškite vištos kiaušinį, įberkite žiupsnelį druskos ir išmaišykite. Supilkite pieną, palaipsniui suberkite kepimo miltelius, miltus, kepimo miltelius ir saulėgrąžų aliejų. Plakite iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Raugintų kopūstų blynai Žingsnis 2
Kepkite blynus iš kisieliaus. Keptuvę statykite ant ugnies, gerai įkaitinkite ir plonu sluoksniu pilkite tešlą. Kepkite blyną iš abiejų pusių, kol iškeps. Taip iškepkite visus blynus. Paruoštus blynus iš kisieliaus sudėkite vieną ant kito ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, kepti patiekalai, užkandžiai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pusryčiai, Užgavėnės, blynai, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniu, blynai su kiaušiniu

Kategorijos