Rausvoji lašiša laikoma dietine žuvimi. Be to, ji turi daug kitų privalumų. Pavyzdžiui, normalizuoja skydliaukės veiklą ir atstato moterų hormoninį foną. Be to, žuvies skaidulose yra daug omega-3 riebalų rūgščių.
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, žuvis
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (30 bal.)
Žingsnis 1
Giliame dubenyje sumaišykite grietinėlę ir miltus. Gerai išmaišykite, kad neliktų gumuliukų. Plakite, kol sutirštės. Supilkite alyvuogių aliejų ir prieskonius ir dar kartą išmaišykite.
Žingsnis 2
Į gilią kepimo formą sudėkite rausvąją lašišą, ant viršaus užpilkite padažą. Uždenkite formą folija ir 20-25 min. pašaukite į iki 180 ℃ įkaitintą orkaitę.