Publikavimo data: 2024-04-01
Rausva lašiša, kepta grietinėlės padaže
Rausvoji lašiša laikoma dietine žuvimi. Be to, ji turi daug kitų privalumų. Pavyzdžiui, normalizuoja skydliaukės veiklą ir atstato moterų hormoninį foną. Be to, žuvies skaidulose yra daug omega-3 riebalų rūgščių.
Žingsnis 1
Giliame dubenyje sumaišykite grietinėlę ir miltus. Gerai išmaišykite, kad neliktų gumuliukų. Plakite, kol sutirštės. Supilkite alyvuogių aliejų ir prieskonius ir dar kartą išmaišykite.
Žingsnis 2
Į gilią kepimo formą sudėkite rausvąją lašišą, ant viršaus užpilkite padažą. Uždenkite formą folija ir 20-25 min. pašaukite į iki 180 ℃ įkaitintą orkaitę.
Kategorijos