Rausva lašiša, kepta grietinėlės padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-01

Rausva lašiša, kepta grietinėlės padaže

Rausvoji lašiša laikoma dietine žuvimi. Be to, ji turi daug kitų privalumų. Pavyzdžiui, normalizuoja skydliaukės veiklą ir atstato moterų hormoninį foną. Be to, žuvies skaidulose yra daug omega-3 riebalų rūgščių.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
160 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, žuvis
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (30 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Rausva lašiša, kepta grietinėlės padaže Žingsnis 1
Giliame dubenyje sumaišykite grietinėlę ir miltus. Gerai išmaišykite, kad neliktų gumuliukų. Plakite, kol sutirštės. Supilkite alyvuogių aliejų ir prieskonius ir dar kartą išmaišykite.

Žingsnis 2

Rausva lašiša, kepta grietinėlės padaže Žingsnis 2
Į gilią kepimo formą sudėkite rausvąją lašišą, ant viršaus užpilkite padažą. Uždenkite formą folija ir 20-25 min. pašaukite į iki 180 ℃ įkaitintą orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos