Rausvoji lašiša su omletu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Rausvoji lašiša su omletu

Puikus pasirinkimas pusryčiams ar nedideliam užkandžiui. Lengva paruošti.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
170 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.8/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Rausvoji lašiša su omletu Žingsnis 1
Į dubenį įmuškite 1 kiaušinį, įpilkite 1 valgomąjį šaukštą pieno, įberkite druskos ir išmaišykite šakute.

Žingsnis 2

Rausvoji lašiša su omletu Žingsnis 2
Ant ugnies pastatykite keptuvę, patepkite ją saulėgrąžų aliejumi. Supilkite mišinį iš dubens taip, kad jis pasiskirstytų po visą dugną, ir uždenkite dangčiu. Palaukite 2-3 minutes.

Žingsnis 3

Rausvoji lašiša su omletu Žingsnis 3
Gautą blyną perkelkite į lėkštę ir atvėsinkite, tada kepkite kitą blyną. Susmulkinkite sūdytos rausvosios lašišos gabalėlį ir uždėkite juostelę ant atvėsusio blyno. Užtepkite varškės juostelę.

Žingsnis 4

Rausvoji lašiša su omletu Žingsnis 4
Susukite blynus į ritinėlį ir perpjaukite per pusę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaušinių patiekalai, karšti užkandžiai, įspūdingas receptas, paprastas, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, pusryčiai, omletas, receptų knyga, kiaušinių pusryčiai, omletas su pienu

Kategorijos