Publikavimo data: 2025-08-17
Rausvoji lašiša su omletu
Puikus pasirinkimas pusryčiams ar nedideliam užkandžiui. Lengva paruošti.
Žingsnis 1
Į dubenį įmuškite 1 kiaušinį, įpilkite 1 valgomąjį šaukštą pieno, įberkite druskos ir išmaišykite šakute.
Žingsnis 2
Ant ugnies pastatykite keptuvę, patepkite ją saulėgrąžų aliejumi. Supilkite mišinį iš dubens taip, kad jis pasiskirstytų po visą dugną, ir uždenkite dangčiu. Palaukite 2-3 minutes.
Žingsnis 3
Gautą blyną perkelkite į lėkštę ir atvėsinkite, tada kepkite kitą blyną. Susmulkinkite sūdytos rausvosios lašišos gabalėlį ir uždėkite juostelę ant atvėsusio blyno. Užtepkite varškės juostelę.
Žingsnis 4
Susukite blynus į ritinėlį ir perpjaukite per pusę.
Kategorijos